Ο αρχηγός των Γερμανών Φιλελευθέρων ξαναπαντρεύεται με καλλονή δημοσιογράφο [εικόνες]

Ο αρχηγός των Γερμανών Φιλελευθέρων ξαναπαντρεύεται με καλλονή δημοσιογράφο [εικόνες]

Έτοιμος να διαβεί για δεύτερη φορά το κατώφλι της εκκλησίας είναι ο Κρίστιαν Λίντνερ.

Ο αρχηγός των Φιλελευθέρων στη Γερμανία ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, την πανέμορφη δημοσιογράφο του δικτύου RTL Φράνκα Λέφελντ, τον ερχόμενο χρόνο . Ίσως μέχρι τότε να είναι και υπουργός Οικονομικών της χώρας – πόστο που δεν έχει κρύψει ότι ορέγεται – εφόσον ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις για τη συγκρότηση συνασπισμού – φανάρι με τους Σοσιαλδημοκράτες του Όλαφ Σολτς και τους Πράσινους.

Όπως αναφέρει το γερμανικό δίκτυο, ο Λίντνερ και η επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ του RTL News, που γνωρίστηκαν προ τριετίας, αρραβωνιάστηκαν σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων στα μέσα Σεπτεμβρίου ανήμερα των 32ων γενεθλίων της Λέφελντ. «Είμαστε τρισευτυχισμένοι», δήλωσε η μέλλουσα νύφη.

Και αναφορικά με το επάγγελμά της και το πιθανό μελλοντικό πόστο του αρχηγού του FDP έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Δεδομένου ότι είμαστε αμφότεροι δημόσια πρόσωπα, θεωρώ σημαντικό να τονίσω ότι έχω μεν δικές απόψεις ως άτομο, αλλά ως δημοσιογράφος είμαι ανεξάρτητη. Κι αυτό το δείχνει ο διάφανος χειρισμός της ιδιωτικής μου ζωής. Γι’ αυτό και δεν έχω κάνει στο παρελθόν ρεπορτάζ για το FDP. Εξ όσων γνωρίζω και πιστεύω, θα συνεχίσω τη δουλειά μου».

Αλλά ούτε και ο 42χρονος αρραβωνιαστικός της θέλει να παρατήσει η αγαπημένη του τη δουλειά της. «Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι η Φράνκα έχει τη δική της δουλειά κι είναι ανεξάρτητη από μένα. Δεν την αγαπώ γιατί συμμερίζεται τις απόψεις μου, αλλά για έχει τις δικές της», είπε ο Λίντνερ.

Ο δεύτερος γάμος του Λίντνερ
Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του αρραβώνα το RTL News έσπευσε να συγχαρεί το ζευγάρι με τον αρχισυντάκτη, Γκέρχαρντ Κόλενμπαχ, να συμπληρώνει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Φράνκα θα συνεχίσει το πολιτικό ρεπορτάζ για το RTL. Με τις αποκλειστικές της πληροφορίες και τις ικανότητές της έχτισε όνομα ως δημοσιογράφος». Γεννημένη στο Αμβούργο η αρραβωνιαστικά του Λίντνερ ασχολείται εδώ και χρόνια με το πολιτικό ρεπορτάζ και στη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας πήρε συνεντεύξεις για λογαριασμό του δικτύου τους από τον υποψήφιο καγκελάριο των Σοσιαλδημοκρατών, Όλαφ Σολτς και τον Χριστιανοδημοκράτη Άρμιν Λάσετ.

Για τον Λίντνερ αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος. Το 2011 είχε ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με την επίσης δημοσιογράφο και νυν αρχισυντάκτρια της συντηρητικής εφημερίδας Die Welt, Ντάγκμαρ Ρόζενφελντ, αλλά χώρισαν τον περασμένο χρόνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS