Τα κορίτσια του Scorpios μιλούν για το «ΠΑΜ», το viral μπαρ τους και τον τσακωμό τους [βίντεο]

Τα κορίτσια του Scorpios μιλούν για το «ΠΑΜ», το viral μπαρ τους και τον τσακωμό τους [βίντεο]

Για την επιτυχία που γνωρίζει το Scorpios music bar μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Μαρίνα Μπομπέτσι και η Μαρία Ιορδάνοβα.

Οι δύο γυναίκες, που έγιναν viral εν μια νυκτί χάρη στο TikTok και τις επικές τους ατάκες, αποκάλυψαν τα μυστικά της επιτυχίας τους, αλλά και το γιατί αποφάσισαν να δώσουν το όνομα αυτό στο μαγαζί.

«Εγώ με τον σύντροφό μου είχαμε αποφασίσει να κάνουμε βίντεο στο TikTok γιατί δεν μας ήξερε πολύς κόσμος. Το βγάλαμε Scorpios γιατί είναι το ζώδιο του συντρόφου μου. Είναι η πρώτη φορά που άνοιξα μαγαζί. Είμαι 15 χρόνια στην Ελλάδα, είμαι από τη Βουλγαρία. Μένει η μαμά μου και η αδελφή μου πολλά χρόνια εδώ. Τώρα στη Βουλγαρία είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα. Πάντα ήξερα ότι θα πετύχω κάτι, αλλά δεν περίμενα τέτοιο είδος. Δουλεύω μια ζωή barwoman», είπε η Μαρία Ιορδάνοβα.

Μαρίνα Μπομπέτσι: Οι Έλληνες άνδρες είναι μαμάκηδες κάργα

Η Μαρίνα Μπομπέτσι, από την άλλη, δήλωσε ότι είναι η «γλάστρα» του μαγαζιού και αποκάλυψε ότι μένει στη χώρα μας 22 χρόνια.

«Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί όλο αυτό. Πριν από δύο μήνες ξεκίνησε! Ακόμα αναρωτιόμαστε, δηλαδή από το "ΠΑΜ" γύρισε όλη η Ελλάδα ανάποδα; Πριν από τα γενέθλιά μου έγινε το μπαμ, ήταν δώρο για τα γενέθλιά μου. Έγινε χαμός μετά το βίντεο. Εγώ είμαι η “γλάστρα” του μαγαζιού και θα περάσεις πολύ ωραία. Τώρα η Μαρία είναι businesswoman», είπε.

«Είμαι από τη Ρωσία και μένω 22 χρόνια στην Ελλάδα. Ήρθα για διακοπές και έμεινα, ήρθαν και τα παιδάκια μου. Οι Έλληνες άνδρες είναι μαμάκηδες κάργα. Φτάνουν 50 χρόνων και μένουν με τη μαμά τους, τη ρωτάνε για όλα. Εμείς στη Ρωσία στα 18 μου προσπαθούμε να είμαστε μόνοι μας. Εδώ μέχρι τα γεράματα είναι με τη μαμά τους», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Ιορδάνοβα είπε ότι το μαγαζί έγινε viral, ενώ δούλευε μόλις τέσσερις μήνες.

«Ζητάνε φωτογραφίες, δίνουμε μπλουζάκια. Με παίρνουν τηλέφωνο και παιδάκια και μου λένε “Scorpios είναι για σένα, ΠΑΜ”. Πιστεύω ότι υπήρχε άστρο, κάρμα! Όλα τα σχόλια που έχουν κάνει, αυτό που έγινε με τη Μαρίνα με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ», είπε η Μαρία.

Η Μαρίνα σχολίασε: «Στα σχόλια μού λένε ότι έχω μια απλότητα, το “χωριάτικο” στιλ. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι να είμαστε με τους συνάδελφους καλά. Έφυγα για περίπου 10 ημέρες. Μου γράφει μήνυμα η Μαρία και την πήρε καπάκι τηλέφωνο».

Η Μαρία Ιορδάνοβα ανέφερε ότι με τη Μαρίνα είναι φίλες. «Είμαστε φίλες πολλά χρόνια. Αν δεν την συμπαθούσα, δεν θα ήταν στο μαγαζί. Η δουλειά είναι δουλειά και η φιλία είναι φιλία».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η Μαρίνα Μπομπέτσι απολύθηκε από το Scorpios, καθώς, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, «έκανε το μαγαζί άνω-κάτω». Τελικά, την προσέλαβε ξανά και το Scorpios music bar είναι έτσι όπως το γνώρισαν οι θαμώνες του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ