ΖΩΗ

Ο μικρός Σέργιος από τις «Άγριες Μέλισσες» συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο 6χρονος που γνωρίσαμε από τις «Άγριες Μέλισσες» θα ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον… Spiderman.


Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «The 2Night Show» και δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο συμπαρουσιαστή από τον Σπύρο Ντούγια. Τον μικρό Σέργιο Σεβαστό που γνωρίσαμε στις «Άγριες Μέλισσες». Ο μικρός Σπύρος, που σήμερα είναι έξι ετών, πρώτη φορά βρέθηκε μπροστά σε κάμερες με τη συμμετοχή του σε κάποια τηλεοπτικά σποτ, αλλά και τη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος». Όλοι έκαναν λόγο για ένα παιδί-θαύμα… και όπως αποδεικνύεται είχαν απόλυτο δίκιο. Ο κόσμος τον λάτρεψε από την αρχή, όμως στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απέδειξε πως εκτός από ταλαντούχος είναι και αρκετά έξυπνος και ετοιμόλογος.

Λίγο καιρό μετά, ανήμερα των γενεθλίων του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το χαριτωμένο αγοράκι εμφανίστηκε στην εκπομπή του παρουσιαστή κάνοντάς του έκπληξη και εκείνος για να του το ανταποδώσει του χάρισε μια υποτροφία σε σχολή υποκριτικής, γεγονός που τον έκανε να χαρεί ιδιαιτέρως.

Η σχέση και η χημεία που αναπτύχθηκαν ανάμεσα στον μικρό Σπύρο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φαίνεται να είναι ξεχωριστές γι’ αυτό και αποφάσισαν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν να συνεργαστούν. «Θέλω να ξεχάσεις τις καταπληκτικές ερμηνείες σαν ηθοποιός και να σκέφτεσαι σαν παρουσιαστής. Είσαι κοντά μου εδώ στην εκπομπή. Θα είσαι συμπαρουσιαστής. Σου φτιάξαμε το δικό σου γραφείο, το δικό σου στούντιο και θα πηγαίνεις εκεί και θα κάνεις συνεντεύξεις, αυτές που θέλεις εσύ και επειδή ξέρω ότι έχεις κάποιες υποχρεώσεις, θα έρχεσαι όποτε μπορείς», είπε ακόμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σε πρόσφατες μάλιστα δηλώσεις του ο μικρός Σπύρος ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη, αποκάλυψε πως έχει το δικό του γραφείο και είπε πως θα ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον… Spiderman, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS