Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Έτσι σχολίασε τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Έτσι σχολίασε τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συνάντησε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία απάντησε σχετικά με το GNTM, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για το ριάλιτι μόδας και την νέα κριτική επιτροπή.

«Το να δουλεύεις με ανθρώπους οι οποίοι, ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, φαντάζομαι κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη. Αυτό το καταλαβαίνω. Γνωρίζω τον Τάσο Σοφρωνίου, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, και έχει κάνει και μία guest εμφάνιση στην δική μας σεζόν, και είχαμε περάσει πολύ όμορφα», είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Έχω ακούσει για την Σοφία Χατζηπαντελή
«Την Σοφία Χατζηπαντελή δεν την γνωρίζω προσωπικά, έχω ακούσει για εκείνη. Το monobrow γύρω στα 60’s και τα 70’s ήταν σαν κίνημα φεμινισμού. Εάν είναι αυτός ο λόγος που το κάνει, τότε πολύ καλά κάνει. Επίσης, είναι ένα εκκεντρικό πράγμα που πολλοί άνθρωποι το κάνουν, είναι ένας τρόπος έκφρασης».

Για τον Γιώργο Καράβα
«Στον Γιώργο Καράβα εύχομαι τα καλύτερα, τον είδα και από κοντά σε ένα event τις προηγούμενες μέρες και του ευχήθηκα. Το ίδιο ευχήθηκα και στην Βίκυ Καγιά τηλεφωνικά. Θεωρώ ότι τα παιδιά που πηγαίνουν σε ένα τέτοιο show, δεν θέλουν όλα να ακολουθήσουν απαραίτητα την ίδια καριέρα, να κάνουν catwalks ή καμπάνιες, οπότε η blogger βοηθά σε κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.

Δείτε ακόμη: Βίκυ Καγιά για Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές (Βίντεο)

Για την επιστροφή της στην Ελλάδα
«Είμαι ένας άνθρωπος που ψάχνομαι και σίγουρα δεν θα αρκεστώ στο μόντελινγκ, θα κάνω και άλλα πράγματα», δήλωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS