Βίκυ Κουλιανού: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της

Βίκυ Κουλιανού: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της

Για το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε όταν έπαιζε σε μια θεατρική παράσταση, μίλησε η Βίκυ Κουλιανού.

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads όμως λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθεια, δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας γιατί μου έχει απαγορεύσει μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω, οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δε θα είχε τόσο σωματική κόπωση» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός και μοντέλοστην εφημερίδα On time.

«Την σπονδυλοαρθροπάθεια, που είναι μια κάκωση των σπονδύλων, την έπαθα στο θέατρο από έναν ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση ‘η ψευτουπηρέτρια’ του Μαριβώ» συμπλήρωσε.

«Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά και σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις, προέκυψε από το πρόβλημα στη μέση μου. Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις πολλές γιατί μπορεί να ‘κλειδώσει’ η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις. Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά», κατέληξε το μοντέλο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες τη δεκαετία του 1990.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS