Μπελάδες για πυροσβέστες της Νέας Υόρκης –Οι φωτογραφίες με καυτά μοντέλα που έβαλαν «φωτιά»

Μπελάδες για πυροσβέστες της Νέας Υόρκης –Οι φωτογραφίες με καυτά μοντέλα που έβαλαν «φωτιά»

Σε μπελάδες βρίσκονται πυροσβέστες στη Νέα Υόρκη, που πόζαραν με σέξι μοντέλο στο Instagram μέσα στους σταθμούς τους.

Μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram δείχνει δύο μοντέλα με καυτά μπικίνι να ποζάρουν δίπλα σε πυροσβέστες του σταθμό 8 στην 51η Οδό στο Μανχάταν την περασμένη εβδομάδα.

«Καιγόμουν» έγραψε το μοντέλο Βέρα Σμίρνοβα όταν δημοσίευσε τις σέξι φωτογραφίες της – σε μία εκ των οποίων ποζάρει με ένα κράνος και σε μία άλλη στους ώμους ενός πυροσβέστη.

Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, οι ίδιοι πυροσβέστες, όπως σημειώνει η New York Post, πόζαραν και με το μοντέλο Αναστάζια Φιλντς, το οποίο προκάλεσε αναταραχή πέρυσι όταν έδειξε τα οπίσθιά της ποζάροντας με πυροσβέστες της Νέας Υόρκης, τον Δεκέμβριο.

Σε αναστολή οι πυροσβέστες
Πάντως, οι αξιωματούχοι της πυροσβεστικής δεν φάνηκαν να διασκεδάζουν και πολύ με τις καυτές φωτογραφίες των μοντέλων δίπλα στα μέλη του σώματός τους. Οι εικόνες φαίνεται να παραβιάζουν την πολιτική των social media του τμήματος, η οποία υπαγορεύει ότι «απαγορεύεται στα μέλη του τμήματος να φωτογραφίζονται, βιντεοσκοπούν ή να κάνουν ηχητικές εγγραφές ενώ εργάζονται, εκτός κι αν έχουν ειδική άδεια».

«Το τμήμα γνωρίζει για τις φωτογραφίες και έχει προχωρήσει σε έρευνα» ανέφεραν αξιωματούχοι του FDNY στην New York Post. « Τα εμπλεκόμενα μέλη θα τεθούν σε αναστολή».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ