Ιωάννα Τούνη σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Μωρό μου πίνω στην υγειά σου, που κρατάς τον Πάρη για να περνάω τέλεια με τους φίλους μου»

Ιωάννα Τούνη σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Μωρό μου πίνω στην υγειά σου, που κρατάς τον Πάρη για να περνάω τέλεια με τους φίλους μου»

Στο Λονδίνο βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Τούνη με τους κολλητούς της φίλους από τη Θεσσαλονίκη, και την ίδια στιγμή ο γιος της Πάρης με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έκαναν μια απόδραση για camping.

Τις στιγμές αυτές χαλάρωσης και ανεμελιάς δείχνει να απολαμβάνει η γνωστή influencer, καθώς είναι πολύ περιορισμένες οι φορές που θα κάνει δραστηριότητες και ταξίδια χωρίς το παιδί της.

Για τον λόγο αυτό, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια μέσω Instagram τον σύζυγό της, που μοιράζονται τις οικογενειακές υποχρεώσεις, λέγοντας: «Μωρό μου πίνω στην υγειά σου που είσαι τέλειος μπαμπάς και κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ τέλεια με τους φίλους μου. Να πω εγώ σε αυτή τη φάση, μαμάδες να αφήνετε τα παιδιά στους μπαμπάδες και να τους εμπιστεύεστε. Κι εσείς μπαμπάδες μπορείτε, μη μου λέτε ότι δεν μπορείτε, να κρατήσετε το παιδί σας. Το παιδί γίνεται από μαμά και μπαμπά».

Το δημόσιο ευχαριστώ και η αφιέρωση στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Στην υγειά του μπαμπά μας. Μαμάδες να αφήνετε που και που τα παιδιά σας στους μπαμπάδες, να περνάτε χρόνο για τον εαυτό σας. Το αξίζετε», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ