Θεσσαλονίκη: Καλά νέα για τον 14χρονο -Η αξονική δεν έδειξε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, χειρουργήθηκε στα άκρα
Featured

Θεσσαλονίκη: Καλά νέα για τον 14χρονο -Η αξονική δεν έδειξε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, χειρουργήθηκε στα άκρα

Ευχάριστα νέα για τον 14χρονο που έπεσε σε φωταγωγό πολυκατοικίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, από τον 4ο όροφο, έφεραν τα αποτελέσματα της αξονικής στην οποία υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, η αξονική που έγινε στον ανήλικο έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ υποβήθληκε σε χειρουργική επέμβαση για κατάγματα που έφερε στα χέρια και τα πόδια.

Τις επόμενες ώρες μάλιστα, αναμένεται να αποσωληνωθεί και να οδηγηθεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Ο νεαρός ήταν μαζί με την παρέα του στην ταράτσα μίας υπό ανέγερσης πολυκατοικίας, στον 4ο όροφο. Εκεί για άγνωστο λόγο, έπεσε από την ταράτσα, στον φωταγωγό της διπλανής πολυκατοικίας.

Η πτώση του πανικόβαλε τους κατοίκους της πολυκατοικίας που βγήκαν από τα σπίτια τους και εντόπισαν τον νεαρό σε σοβαρή κατάσταση μέσα στον φωταγωγό.

Κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, με τον 14χρονο να μεταφέρεται στο Παπαγεωργίου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στα άνω και κάτω άκρα.

Οπως αναφέρουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία έπεσε ο 14χρονος, είναι σύνηθες φαινόμενο να πηγαίνουν νεαροί και να κάθονται στην υπό ανέγερση οικοδομή. Μάλιστα λένε πως συχνά η πολυκατοικία χρησιμοποιείται από παρκουρίστες, ωστόσο οι αρχές ελέγχουν προς το παρόν αν ισχύει η αρχική πληροφορία ότι έπεσε κάνοντας παρκούρ, ή αν η πτώση του οφείλεται σε άλλους λόγους.

Ομάδες νεαρών παρά το ότι έχουν τοποθετηθεί λαμαρίνες στην πολυκατοικία, βρήκαν πέρασμα από ένα σημείο και περνούν την ώρα τους εκεί. 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ