Ισραήλ: Ενας νεκρός και οκτώ τραυματίες στην επίθεση σε σταθμό λεωφορείων
Featured

Ισραήλ: Ενας νεκρός και οκτώ τραυματίες στην επίθεση σε σταθμό λεωφορείων

Η γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο Ισραήλ, κατά την τρομοκρατική επίθεση στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων της Μπερσεμπά υπέκυψε στα τραύματά της, σύμφωνα με τις πρώτες βοήθειες, μεταδίδουν oι Times of Israel.

Άλλοι οκτώ τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ ο τρομοκράτης έπεσε νεκρός από πυρά. Η αστυνομία ερευνά αν η επίθεση περιελάμβανε τόσο μαχαιρώματα όσο και πυροβολισμούς από τον τρομοκράτη, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Η επίθεση έγινε σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ο τρομοκράτης φ’ερεται να είναι Ισραηλινός πολίτης με καταγωγή από τους Βεδουίνους. Η αστυνομία

κάνει λόγο για τρομοκρατική επίθεση. Από τους οκτώ τραυματίες η κατάσταση ενός θεωρείται σοβαρή. Τέσσερις άλλοι τραυματίες θεωρείται ότι είναι μέτρια κατάσταση και τρεις είναι ελαφρά τραυματισμένοι.

“Προσφέραμε την αρχική περίθαλψη στον τόπο του συμβάντος σε μια νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο”, ενημέρωσε η United Hatzalah. “Περιθάλψαμε μια άλλη γυναίκα που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και τέσσερα άτομα που τραυματίστηκαν μέτρια και ελαφρά έως μέτρια. Επιπλέον, βοηθήσαμε στη σκηνή αρκετούς ανθρώπους που υπέφεραν από συναισθηματικό σοκ λόγω της φύσης του περιστατικού”, ανέφερε η ανακοίνωση της United Hatzalah.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ