Άννα Βίσση: «Το να είσαι 66 ετών και να μπαίνεις σε ένα... ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο είναι συγκινητικό» - Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα

Άννα Βίσση: «Το να είσαι 66 ετών και να μπαίνεις σε ένα... ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο είναι συγκινητικό» - Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα

Την αποθέωση γνώρισε η Αννα Βίσση στην χθεσινή της συναυλια.

Η διάσημη τραγουδίστρια γέμισε με 65.000 θεατές το «Καλλιμάρμαρο» δεν δεν έκρυψε την συγκίνησή της για την ανταπόκριση του κόσμου. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας είπε μάλιστα στο κοινό πως ήταν η ωραιότερη βραδιά της καριέρας της.

«Έχω βιώσει πολύ συγκινητικά συναισθήματα. Στη ζωή μου έχω εισπράξει επιτυχία, αναγνώριση, αλλά και αμφισβήτηση. Για αυτό το να είσαι 66 χρονών, όπως είμαι εγώ σήμερα, και να μπαίνεις σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο... Δεν είναι το νούμερο, είναι αυτό που μου έδωσαν», είπε χαρακτηριστικά στο Mega.

«Το χειροκρότημα καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας μου, το ότι τραγουδούσαν τα πάντα, αγαπούν τα τραγούδια μου, τον Νίκο Καρβέλα που τα έγραψε, τον τρόπο που τα λέω, τον τρόπο που τα αισθάνομαι, το ότι τα ζω» πρόσθεσε και συνέχισε: «Έλεγε η Τζάνις Τζόπλιν "άμα δεν αισθανθείς αυτή τη λέξη από Κ, δεν θα τη μεταφέρεις ποτέ στο κοινό". Σήμερα επιβεβαιώθηκα ότι αυτό που ήθελα να γίνω, ήταν μια ενεργειακή τραγουδίστρια, μια παθιάρα τραγουδίστρια και αυτό έγινα. Πάντα πίστευα ότι είμαι γεννημένη για να κάνω μουσική. Δεν ήξερα ακριβώς πώς θα γίνει, αλλά πάντα το ήξερα», είπε η Άννα Βίσση.

«Ο πραγματικός καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Κανείς δεν έχει ηλικία. Δηλαδή αν φτάσεις 60, περιμένεις να πεθάνεις; Όχι. Μακάρι να μην γεννηθεί ξανά άλλη Άννα Βίσση. Δεν σκέφτομαι τον τίτλο "απόλυτη Ελληνίδα σταρ", δεν το αισθάνομαι ως βάρος. Είναι ωραίο, μου αρέσει, με τιμάει, με φτιάχνει, αλλά δεν ζω με αυτό» κατέληξε.

Άννα Βίσση: Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος μουσικός και συνθέτης. Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα», είπε η Άννα Βίσση, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε να ερμηνεύει το «Θα πιω απόψε το φεγγάρι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ