ΖΩΗ

Η Άννα Βίσση περιέγραψε πώς όταν είχε σχέση με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο Καρβέλας έλιωνε από τη ζήλια του [βίντεο]

Πρεμιέρα έκανε η Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης στο Open, με την εκπομπή «Ανοιχτά» και πρώτη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση.

Η Αννα Βίσση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη ζήλια του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος της είχε ζητήσει να μην τραγουδάει δικά του τραγούδια με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

«Εβγαινα από έναν γάμο, μια σχέση που έπαιξε μια αδιάφορη φάση. Εμένα σα γυναίκα με άφησε διψασμένη. Ποιος έχει κέφι να ικανοποιήσει συνήθως μια γυναίκα; Ένας νεότερος άντρας. Ο μεγαλύτερος θα ήθελα να είναι σαν και μένα. Αυτά που θέλω να αρπάξω από τη ζωή ακόμη είναι τόσο νεανικά και τα δικαιούμαι.

Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου στη μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο κι ο Καρβέλας είχε την σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει “καλά μια χαρά, αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του”. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.

Είχε κι ο Νίκος μια ωραία γκόμενα τότε, αλλά εκεί ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα «θα τραγουδώ ότι γουστάρω» και μου είπε «σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου γενικώς” Όλο μου το ρεπερτόριο ήταν Καρβέλας», ανέφερε η Άννα Βίσση.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Αννας Βίσση:

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το «λάθος», η «άρνηση» και ο Βησσαρίων...

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS