YFSF: Η Αννα Βίσση αποθέωσε τον Θανάση Αλευρά που την υποδύθηκε -«Τώρα κατάλαβες τι τράβαγα με αυτές τις εμφανίσεις»

YFSF: Η Αννα Βίσση αποθέωσε τον Θανάση Αλευρά που την υποδύθηκε -«Τώρα κατάλαβες τι τράβαγα με αυτές τις εμφανίσεις»

Το All Star YFSF έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και 10 σελέμπριτι που ξεχώρισαν τα περασμένα χρόνια εμφανίστηκαν και πάλι στη σκηνή του σόου.
Με νέα σύνθεση στην κριτική επιτροπή και παρουσιάστρια πάντα τη Μαρία Μπεκατώρου, το «YFSF» ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και πάρα πολύ γέλιο.

Ο Κώστας Δόξας «έκλεψε» τις εντυπώσεις ως Δέσποινα Βανδή, ωστόσο λίγο νωρίτερα στη σκηνή του σόου παρακολουθήσαμε τον Θανάση Αλευρά σε ρόλο Άννας Βίσση.

Βίντεο: Η εμφάνιση Αλευρά στο «YFSF»
Ο ηθοποιός φόρεσε οριεντάλ ρούχα και μας ταξίδεψε στο 1990 και το τραγούδι «Ψεύτικα», με την εικόνα του στη συνέχεια πλάι στην «πετίτ» Μαρία Μπεκατώρου να προκαλεί ακατάσχετα γέλια στην παρουσιάστρια.

Φυσικά, με την ευκαιρία της συνύπαρξης της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση στο ίδιο πλατό, το «YFSF» αναπαρήγαγε τη «θρυλική» κοινή τους εμφάνιση που παρακολουθήσαμε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση μετά το «YFSF»
«Θανάσηηηηηη μου!!! Τώρα κατάλαβες τι τράβαγα με αυτές τις εμφανίσεις» έγραψε η Άννα Βίσση σε ανάρτησή της, όπου παρέθετε τον εαυτό της στο εν λόγω βίντεο κλιπ, 31 χρόνια νωρίτερα, και τον Θανάση Αλευρά, όπως τον παρακολουθήσαμε στο χθεσινό «YFSF».

Το ντουέτο της Άννας Βίσση με την… Άννα Βίσση
Ακόμη πιο απολαυστικό όμως ήταν το βίντεο που ανήρτησε η Άννα Βίσση το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου χόρευε και τραγουδούσε μπροστά σε μια οθόνη όπου προβαλλόταν η εμφάνιση του Θανάση Αλευρά στο «YFSF».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS