Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο πλευρό της Τούνη, «άδειασε» on air την Βρισηίδα Ανδριώτου

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο πλευρό της Τούνη, «άδειασε» on air την Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Το μοντέλο που συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ανοιχτά για την απόφαση της συντρόφου του να κόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην κολλητή της.

Σύμφωνα με την Ιωάννα Τούνη, η Βρισηίδα Ανδριώτου βγήκε ραντεβού με τον άνδρα ο οποίος διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές της τότε κολλητής της.

«Την Ιωάννα την γνώρισα ως κολλητή της Βρισηίδας, ήταν παντού μαζί και την είχε βοηθήσει. Από τις δύσκολες καταστάσεις όμως καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Έγινε κάτι πολύ άσχημο, όταν εσύ μαθαίνεις ότι έχει κυκλοφορήσει βίντεο με τις προσωπικές σου στιγμές στο διαδίκτυο και εκείνη κανονίζει ραντεβού με αυτόν που διέρρευσε το βίντεο και αυτή για ξεκάρφωμα της στέλνει μήνυμα: «Πω πω, είναι εδώ ο δικός σου, φεύγω». Το είχε κανονίσει η ίδια όμως και είχαν βγει. Είναι σοκαριστικό το γεγονός», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS