Έξαλλος ο Αλεξάνδρου μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του 35χρονου για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Έξαλλος ο Αλεξάνδρου μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του 35χρονου για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Μία έντονη αντιπαράθεση έλαβε χώρα στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, μεταξύ του Δημήτρη Αλεξάνδρου και του δικηγόρου του 35χρονου Μάκη Κατμετζόγλου, τον οποίο κατήγγειλε η Ιωάννα Τούνη ως το πρόσωπο που διέρρευσε το ροζ βίντεο με εκείνη πρωταγωνίστρια.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, εξοργισμένος με τα όσα άκουσε από τον δικηγόρο, κο Γλύκα, ξεκαθάρισε πως είναι απαράδεκτο για κάποιον να εκμεταλλεύεται μία ημιλιπόθυμη γυναίκα και να την τραβάει βίντεο χωρίς την συγκατάθεσή της, με τον δικηγόρο να τονίζει πως δε μιλάει αντικειμενικά, λόγω της σχέσης του με την καταγγέλουσα.

«Πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Τα πόδια ξαφνικά χτυπάνε το κεφάλι. Μιλάμε για μία γυναίκα που ήταν ημιλιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση, δεν το λέω επειδή είναι κοπέλα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο, με τον δικηγόρο να του τονίζει ότι «λειτουργεί υποκειμενικά».

Έξαλλος τότε, ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη απάντησε: «Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει βίντεο μία κοπέλα παρά τη θέλησή της, πείτε μου, είναι παράνομο ή δεν είναι;», με τον κο Γλύκα να του ανταπαντά εκνευρισμένος: «Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου. Βγήκα στην εκπομπή σας, επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν στη μέση τα προσωπικά... Η θέση του εντολέα μου είναι η εξής. Δε συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή του βίντεο, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία. Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που το τράβηξε και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει το όνομά του η κυρία Τούνη».

Τέλος, μετά την έντονη συνομιλία τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να εξηγήσει πού οφείλεται ο εκνευρισμός του. «Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο, να λέει πως ο εντολέας του είναι και θιγμένος. Τι γίνεται στη θέση της 24χρονης; Πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά να μη λέμε πως ένας άνθρωπος υπερασπίζεται έναν άλλο χωρίς να έχει δει το βίντεο. Ας το δει και μετά ας έχει άποψη», κατέληξε το μοντέλο και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS