Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το αιχμηρό σχόλιο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Ενας κόφτης δε βλάπτει» [βίντεο]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το αιχμηρό σχόλιο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Ενας κόφτης δε βλάπτει» [βίντεο]

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τις τελευταίες μέρες επειδή ταξίδεψε με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στον Παρνασσό εν μέσω lockdown.

Μάλιστα επειδή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων, πήρε την απόφαση να αλλάξει τις ρυθμίσεις στο Instagram και να απενεργοποιήσει τα σχόλια.


Η κίνηση αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τους συνεργάτες της στο Pop Up: «Σε μια περίοδο όπως στην πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο πως αγνοείς τα μέτρα και πας ταξίδι, μην κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία, μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησε τον να πει τη γνώμη του. Αν δε θες το κακό σχόλιο που θα έρθει σίγουρα στην προκειμένη περίπτωση μην το δημοσιοποιείς. Κράτησε το για τον εαυτό σου. Αλλά είναι και πάρα πολύ άνθρωποι που έχουν κλειδωμένα τα σχόλια στο Instagram και δέχονται μόνο τις καλές κριτικές, ενώ οι ίδιοι έχουν το βήμα να κάνουν να κάνουν και τη δική τους κακή κριτική ενίοτε» είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν και η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ίσως η κα. Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει πως είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου. Να αγνοείς πως στη χώρα αυτή τη στιγμή μετράμε αυτή τη στιγμή περίπου 3.000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία… Δε θέλω να πιστέψω πως αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας. Γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

Δείτε το σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS