Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αδειάζει «Το Πρωινό» για την είδηση του χωρισμού της με τον Σνικ [βίντεο]

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αδειάζει «Το Πρωινό» για την είδηση του χωρισμού της με τον Σνικ [βίντεο]

Μια διαφορετική έναρξη έκανε σήμερα στην εκπομπή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, το οποίο νωρίτερα είχε μεταδώσει την είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik χώρισαν και πως την είδηση επιβεβαίωσε η μάνατζερ και καλή φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Ελενα Χριστοπούλου, λέγοντας πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση.

Ετσι, λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής με θλιμμένο ύφος, ενώ στο πλατό της εκπομπής έπαιζε το τραγούδι της Αντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ».

Πρόσθεσε ότι όλα είναι καλά, χωρίς να θέλει να επεκταθεί στο θέμα, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, ενώ τόνισε πως ουδέποτε η Ελενα Χριστοπούλου μίλησε για την προσωπική της ζωή, γιατί, πολύ απλά, είναι προσωπική.

«Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου για τη διακριτικότητά τους σε ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου, καλό ή κακό. Τις καλές και κακές ημέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε, θα την πω την αλήθεια μου, είναι όλα καλά. Μη στενοχωριέται κανένας. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, πρέπει να το πω αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον ότι κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί πολύ απλά είναι προσωπική», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν είμαι θλιμμένη, έχω βγάλει κριθαράκι, τα έχω πάθει όλα σήμερα, δεν είναι καλή ημέρα. Είστε μαζί μου εσείς και σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί από την ώρα που ακούστηκαν αυτά τα δημοσιεύματα με κάνετε να γελάω με την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το βίντεο με την έναρξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ