Σοκαριστικό ατύχημα για τον Γκόρντον Ράμσεϊ με το ποδήλατό του: Παραλίγο να πεθάνει, οι τεράστιες μελανιές
Φωτογραφίες: Instagram/gordonramsay

Σοκαριστικό ατύχημα για τον Γκόρντον Ράμσεϊ με το ποδήλατό του: Παραλίγο να πεθάνει, οι τεράστιες μελανιές

Ένα ατύχημα με το ποδήλατο, που παραλίγο να αποβεί μοιραίο, είχε ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, δείχνοντας, μάλιστα, τα τραύματά του.

Ο 57χρονος σεφ μοιράστηκε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, λέγοντας πως το γεγονός ότι φορούσε κράνος ήταν αυτό που του έσωσε τη ζωή στο ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του, το οποίο συνέβη στην Αμερική.

Γεμάτος μελανιές ο Γκόρντον Ράμσεϊ -Η συμβουλή που δίνει σε όλους

Στο βίντεο, ο Γκόρντον Ράμσεϊ σήκωσε τη λευκή στολή σεφ για να αποκαλύψει τα τραύματά του, τα οποία, όπως μπορεί να δει κανείς, καλύπτουν ολόκληρη τη μία πλευρά του σώματός του.

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα: «Έχω ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω. Φορέστε κράνος! Αυτή την εβδομάδα είχα ένα πολύ άσχημο ατύχημα, ενώ έκανα ποδήλατο στο Κονέκτικατ. Είμαι καλά και δεν έσπασα κανένα κόκαλο ούτε υπέστην κάποιον σοβαρό τραυματισμό, αλλά είμαι λίγο μελανιασμένος και μοιάζω με μοβ πατάτα. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του νοσοκομείου Lawerence + Memorial στο Νέο Λονδίνο που με φρόντισαν και με εξέτασαν, αλλά πιο ευγνώμων για το κράνος μου, που μου έσωσε τη ζωή. Να έχετε μια υπέροχη Ημέρα του Πατέρα και να είστε ασφαλείς».

Μιλώντας στο βίντεο και δείχνοντας τους μώλωπές του, ο Γκόρντον Ράμσεϊ τόνισε πόσο σημαντικό είναι να φοράει κανείς κράνος και παραδέχτηκε πως το ατύχημα «πραγματικά με συγκλόνισε», προσθέτοντας: «Ειλικρινά, είμαι τυχερός που είμαι εδώ». Παράλληλα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ακόμη πονάει.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ δείχνει τις μελανιές του

Οι θαυμαστές του έσπευσαν να τον στηρίξουν και να του ευχηθούν καλή ανάρρωση. «Χαίρομαι που είσαι καλά σεφ. Αυτό είναι τόσο τρομακτικό. Να προσέχεις και να νιώσεις σύντομα καλύτερα» έγραψε κάποιος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ