Ελλάδα έχεις ταλέντο: Μεγάλος νικητής ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Μεγάλος νικητής ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός

Νικητής στον τελικό του show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός.

Το υπέρλαμπρο show έριξε αυλαία ενώ οι 12 φιναλίστ που κατάφεραν να περάσουν από τους ημιτελικούς και να διαγωνιστούν για το έπαθλο των 50.000 ευρώ ανέβηκαν στη σκηνή κι έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό.

Τα ταλέντα που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν οι: Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμίας Χαλιλοπούλου, Δημήτρη Τσίγγου, Κωνσταντίνου Τσαμαδού, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένης Κουντούρη & Αλέξανδρου Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew.

Για τελευταία φορά, οι κριτές (Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα) απόλαυσαν τα εντυπωσιακά τους acts μαζί με τον Νικόλα Ράπτη και τον Σταύρο Σβήγκο και η αγωνία «χτύπησε κόκκινο» για το ποιος θα είναι τελικά, ο μεγάλος νικητής.

Όπως ανακοίνωσε ο Σταύρος Σβήγκος, την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό κατέκτησε ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή, με τα παραδοσιακά του τραγούδια.

Μετά τη νίκη του, ο μικρός Κωνσταντίνος δήλωσε: «Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν το πιστεύω. Νιώθω ευλογημένος, σας ευχαριστώ όλους». Στη συνέχεια και ο πατέρας του ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε το κοινό που ψήφισε το παιδί του, βοηθώντας το έτσι, να κατακτήσει το όνειρό του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS