ΖΩΗ

House of Fame: Μεγάλος νικητής ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας [βίντεο]

O μεγάλος τελικός του House of Fame ολοκληρώθηκε τις πρώτες ώρες του Σαββάτου και νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Ο Στέφανος, o οποίος από το... μπάνιο του σπιτιού του όπως είχε δηλώσει βρέθηκε στην κορυφή του διαγωνισμού, περιτριγυρισμένος από τους υπόλοιπους σπουδαστές, ανέφερε για τη νίκη του: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε, εκπλήρωσαν τα όνειρά μου μέσα στο σπίτι και στην ακαδημία του House of Fame. Σας ευχαριστώ πολύ έναν προς έναν και δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Το χρυσό συμβόλαιο του νικητή περιλαμβάνει, μέσα σε ένα χρόνο, κυκλοφορία ενός album με 12 τραγούδια, τρία music videos, φωτογράφηση και όλο το πακέτο υπηρεσιών συμβουλευτικής και management που έχει η Panik Entertainment Group.

Νωρίτερα, οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στη σκηνή του House of Fame για να ερμηνεύσουν δύο τραγούδια, ενώ στα highlights της βραδιάς έμεινε και η ερμηνεία του Πάνου Μεταξόπουλου σε ένα τραγούδι που ο ίδιος μάλιστα έγραψε τους στίχους.

Την παράσταση έκλεψε για άλλη μία φορά η Ελένη Φουρέιρα, καθώς στην έναρξη του σόου χάρισε μια εκρηκτική εμφάνιση με τραγούδια της που έχει αγαπήσει ο κόσμος και το Twitter την αποθέωσε.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αδαμάντιος Κοραής: Ο Διδάσκαλος του Έθνους

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS