Οι «Ράδιο Αρβύλα» τρόλαραν ανελέητα Τσελίκα για την «οδό Μαλαχία» -Η παρήχηση που έφερε ασταμάτητα γέλια [βίντεο]

Οι «Ράδιο Αρβύλα» τρόλαραν ανελέητα Τσελίκα για την «οδό Μαλαχία» -Η παρήχηση που έφερε ασταμάτητα γέλια [βίντεο]

Ένα ασυνήθιστο όνομα δρόμου αποτέλεσε αφορμή για ένα πονηρό λογοπαίγνιο στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα», το οποίο τρόλαραν ατελείωτα στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αναπαρήγαγαν το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσελίκα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ. Σε αυτό, ο ρεπόρτερ μετέφερε ένα περιστατικό από την περιοχή της Καλλιθέας, το οποίο και έλαβε χώρα στην οδό Μαλαχία.


Το ασυνήθιστο όνομα τσίγκλισε τον παρουσιαστή της εκπομπής Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος είπε περιπαικτικά πως θα πρέπει να έγινε κάποια «μαλαχία».

Φυσικά, οι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και… διάνθισαν το βίντεο, όπως μόνον εκείνοι γνωρίζουν, με περισσότερες ανάρμοστες εκφράσεις, διαφοροποιημένες ώστε να μην είναι ακατάλληλες για τον τηλεοπτικό αέρα.

Συνεχίζει τις υψηλές τηλεθέασεις το «Ράδιο Αρβύλα»
Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ξεκίνησε τη Δευτέρα τη δεύτερη εβδομάδα στον αέρα του OPEN, σημειώνοντας ιδιαίτερα ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως το χθεσινό επεισόδιο έδειξε σημάδια κάμψης σε σύγκριση με τα ποσοστά που είδαμε την περασμένη εβδομάδα.

Έτσι, με ποσοστό 16,3% στο δυναμικό κοινό και 12,1% στο σύνολο, το «Ράδιο Αρβύλα» παρουσίασε μικρή πτώση στην τηλεθέαση, συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη διατήρησε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό και έφτασε σε τέταρτο έως το 20%.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS