Μόνο οι Ράδιο Αρβύλα θα μπορούσαν να σχολιάσουν έτσι τη μετακόμισή τους από το OPEN στον ΑΝΤ1 [βίντεο]

Μόνο οι Ράδιο Αρβύλα θα μπορούσαν να σχολιάσουν έτσι τη μετακόμισή τους από το OPEN στον ΑΝΤ1 [βίντεο]

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αυτή τη φορά και με το δικό τους μοναδικό τρόπο σχολίασαν την αλλαγή στέγης από το OPEN στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Στο χιουμοριστικό βιντεάκι στην πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα, μια πρεμιέρα που υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι τηλεθεατές, ένας υποτιθέμενος δημοσιογράφος του OPEN διακόπτει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και αναγγέλει την άφιξή τους: «Κυρίες και κύριοι διακόπτουμε το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από το Open για να σας ενημερώσουμε ότι το Ράδιο Αρβύλα μάζεψε τα μπογαλάκια του από το Open, πήρε και το Βινύλιο και την έκανε για ΑΝΤ1. Αντώνη, Γιάννη, Χρήστο και Στάθη λείπετε. Τι θα κάνω τώρα; Τι θα διακόπτω τώρα; Ξένες ταινίες και σειρές; Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα διακόψουμε ξανά από το Open το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Ο Αντώνης Κανάκης στο τέλος του χιουμοριστικού βίντεο, πρόσθεσε: «Θέλουμε να στείλουμε τα φιλιά μας στους ανθρώπους του Open και σε όλους τους φίλους που δημιουργήσαμε εκεί. Ξέρετε ότι είμαστε πειραχτήρια.»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ