ΖΩΗ

Υπόθεση διγαμίας: Παντρεμένη επί 18 χρόνια, παντρεύτηκε και τον εραστή της -Απέκτησαν και παιδί

Μητέρα τριών παιδιών παραδέχτηκε πως είναι δίγαμη και είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 7 ετών, αφότου έγινε γνωστό πως παντρεύτηκε τον εραστή της και απέκτησε μαζί του παιδί, ενώ ήταν ήδη παντρεμένη με τον επί 18 χρόνια σύζυγό της.

Η 42χρονη Μπρίντα Κανταμανέν άλλαξε το όνομα του πατέρα της στο πιστοποιητικό γάμου κατά τη διάρκεια της τελετής με τον εραστή της, τον 45χρονο Μάθιου Χολ, στο δημαρχείο του Ερλ στο δυτικό Λονδίνο, τον Οκτώβριο του 2017.

Η 42χρονη δίγαμη γυναίκα
Αλλά 18 χρόνια νωρίτερα, τον Μάιο του 1999, είχε παντρευτεί τον Ράβι στη Βόρεια Καρολίνα. Το ζευγάρι είχε κάνει μια παραδοσιακή ινδική τελετή αργότερα εκείνο το έτος και απέκτησε δύο παιδιά, σύμφωνα με τη «Mirror».

Ο σύζυγός της, φυσικά, ήταν πολύ απογοητευμένος όταν ανακάλυψε πως η Κανταμανέν είχε παντρευτεί κι άλλον άνδρα και του είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της. Όσο για την Κανταμανέν, σύμβουλος υπολογιστών, είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 7 χρόνια για τη διγαμία της.

Ο πρώτος σύζυγος της δίγαμης γυναίκας, Ράβι
Ο εισαγγελέας Ράβιντερ Τσόντα είπε στο δικαστήριο πως η 42χρονη και ο εραστής της ζούσαν σε απόσταση μόλις τριών λεπτών ο ένας από τον άλλον κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Όπως είπε: «Η γυναίκα αποδέχθηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν δίγαμη και είχε αποκτήσει παιδί με τον δεύτερο σύζυγό της. Το παιδί γεννήθηκε ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον καταγγέλλοντα».

Το 2017 άρχισε να καταλαβαίνει ο σύζυγός της πως κάτι συνέβαινε
Ο Ράβι, ο οποίος εργάζεται ως διευθυντής μιας διεθνούς συμβουλευτικής εταιρείας, είπε στο δικαστήριο ότι ο γάμος τους άρχισε να καταρρέει το 2017, όταν άρχισε να υποπτεύεται τις μεγάλες περιόδους απουσίας της γυναίκας του από το σπίτι. Όπως είπε, κάθε φορά που τη ρωτούσε, είτε εκείνη «γινόταν τρυφερή είτε απειλούσε πως θα αυτοκτονούσε». Τον Δεκέμβριο του 2017 ανακάλυψε, τελικά, τον δεύτερο γάμο της γυναίκας του.

Σύμφωνα με τον δικαστή, τα επιβαρυντικά χαρακτηριστικά της υπόθεσης είναι πως η Κανταμανέν απέκτησε παιδί και έκρυψε αυτή την εγκυμοσύνη.

Η μέγιστη ποινή για διγαμία είναι 7 χρόνια φυλάκισης.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS