Ντέμη Γεωργίου: Σήμερα η κηδεία της - Η τελευταία επιθυμία της 39χρονης πρώην παίκτριας του Masterchef

Ντέμη Γεωργίου: Σήμερα η κηδεία της - Η τελευταία επιθυμία της 39χρονης πρώην παίκτριας του Masterchef

Σήμερα το μεσημέρι στις 12 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στη Ντέμη Γεωργίου.

Η πρώην παίκτρια του Masterchef πέθανε σε ηλικία 39 ετών από σηπτικό σοκ.

Υπενθυμίζεται ότι η 39χρονη μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας. Παρολ' αυτά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη σοβαρή λοίμωξη και άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα (22/7).

Η τελευταία της επιθυμία

Όσοι δώσουν το «παρών» στην κηδεία της, θα πραγματοποιήσουν την τελευταία της επιθυμία, η οποία ήταν να φορούν όλοι λευκά, όταν την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από το alphanews.live, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε, δηλαδή ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η ίδια είχε ζητήσει να γίνει ένα party σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να είναι χαρούμεοι, ενώ τέλος οι πληροφορίες θέλουν να γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με jet ski.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ