Ντέμη Γεωργίου: Η σπαρακτική ανάρτηση της πρώην συντρόφου της, Άλκηστης - «1.000 κομμάτια η καρδιά μου»

Ντέμη Γεωργίου: Η σπαρακτική ανάρτηση της πρώην συντρόφου της, Άλκηστης - «1.000 κομμάτια η καρδιά μου»

Σοκαρισμένοι παραμένουν συγγενείς και φίλοι της Ντέμης Γεωργίου, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 39 της, μόλις, χρόνια, μετά από οξεία βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας, 22/07, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν μετά την εσπευσμένη διακομιδή της από την Πάρο, όπου εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η ίδια καταγραφόταν σε ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους της στο κυκλαδίτικο νησί, και κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τα όσα ακολούθησαν.

Ντέμη Γεωργίου: Ο αποχαιρετισμός της πρώην συντρόφου της με μία μακροσκελή ανάρτηση -«Δεν της άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος»

Ανάμεσα στους ανθρώπους που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν, και η πρώην σύντροφός της, Άλκηστις Αλεξανδράτου. Οι δυο τους ήταν πολλά χρόνια μαζί και είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ωστόσο στη συνέχεια χώρισαν.

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση, η Άλκηστις Αλεξανδράτου αναφέρεται στα όσα είχαν περάσει μαζί, τις καλές και τις κακές στιγμές, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Τη μέρα που με χώρισε μου ράγισε την καρδιά και χθες κατάφερε να την κάνει χίλια κομμάτια».

Δείτε την ανάρτηση

«Πήρα 300 μηνύματα συμπαράστασης για την πρώην σύντροφό μου, ευχαριστώ πολύ. Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα άλλο και μισηθήκαμε άλλο τόσο. Ήμασταν πάντα κοντά όσο κι αν δεν φαινόταν. Μετανιώνω που την είδα μόνο πέρυσι τα Χριστούγεννα και όχι φέτος που ήρθα στη Δονούσα, με πρόγκηξε πριν μια εβδομάδα», έγραψε η Άλκηστις Αλεξανδράτου στο Instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία της Ντέμης Γεωργίου, να πηγαίνει βόλτα με τον σκύλο της στη θάλασσα.

«Την μέρα που με χώρισε μου ράγισε την καρδιά και χθες κατάφερε να την κάνει χίλια κομμάτια. Δεν της άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος. Δεν άξιζε ούτε στην Μαριαλένα αυτό. Εγώ ακόμα θα περιμένω να δω τις χαζές της κλήσεις και τα χαζοχαρούμενα μηνύματα της. Ό,τι και αν είχε γίνει, δείτε τώρα τι έμεινε. Μόνο μας λείπει. Το χαμόγελό της. Κι ας έκρυβε καλά την κατάθλιψη. Τα όνειρα που κάναμε σαν ζευγάρι.Τα όνειρα που κάναμε σαν φίλες, τα όνειρα που κάναμε σαν οικογένεια, γιατί έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης και τέσσερα χώρια με τα στραβά μας και άλλα τόσα από παιδιά φίλες στο σχολείο. Ήταν ο άνθρωπός μου. O go to. Ήταν σαν να μην χωρίσαμε μια μέρα. Σ’ αγαπώ θα μου λείπεις. “Ήρθε ο Ούγγκρο να σε πάρει ταξίδι”, είπε η Μαριαλένα από το μαγαζί. Βλάχα ε βλάχα», συνέχισε η ίδια, προσθέτοντας τους στίχους του τραγουδιού «Born to die» της Λάνα Ντελ Ρέι.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ