Ντέμη Γεωργίου: «Θανάση πεθαίνω» -Συγκλονίζει το τελευταίο sms που έστειλε σε φίλο της
Featured

Ντέμη Γεωργίου: «Θανάση πεθαίνω» -Συγκλονίζει το τελευταίο sms που έστειλε σε φίλο της

Σε ηλικία μόλις 39 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η σεφ και πρώην παίκτρια του masterchef Ντέμη Γεωργίου. Μάλιστα, αδελφικός της φίλος αποκαλύπτει πως λίγο πριν συμβέι το μοιραίο του έστειλε μήνυμα «Θανάση πεθαίνω».

Η Ντέμη Γεωργίου άφησε χθες την τελευταία της πνοή σε ηλικία 39 ετών, με την είδηση του θανάτου της να σκορπίζει την θλίψη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η σεφ υπέστη οξεία βακτηριακή λοίμωξη, όσο βρισκόταν στην Πάρο και άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο Θανάσης Καραχάλιος, στενός φίλος της Ντέμης Γεωργίου, μίλησε στην «Summer’s Cool» στον ΣΚΑΪ συγκλονίζοντας με τα τελευταία λόγια που του είπε η 39χρονη σεφ.

Ο κ. Καραχάλιος ανέφερε πως «είδα την Ντέμη έτσι όπως κανείς δεν θα ήθελε να την δει. Ένα μήνυμα ''Θανάση πεθαίνω'', είναι κάτι που ανατριχιάζει, που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις».

«Λες ''Ντέμη μου κάνεις πλάκα''. Γιατί η Ντέμη αυτό ήταν, έκανε πλάκες, ήταν αισιόδοξη γυναίκα… Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται, μόνο όταν είδαμε αυτό που δεν έπρεπε να δούμε».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ