Σοκ στην Αχαΐα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 23χρονη – Ο δράστης της έστησε καρτέρι και την χτύπησε σε όλο της το σώμα

Σοκ στην Αχαΐα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 23χρονη – Ο δράστης της έστησε καρτέρι και την χτύπησε σε όλο της το σώμα

Δύο νέες υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας απασχολούν της αστυνομικές αρχές της Αιγιάλειας, στην Αχαΐα, έπειτα από μηνύσεις που υπεβλήθησαν από τα θύματα, την Κυριακή (21/07).

Στην πρώτη υπόθεση, σύμφωνα με το tempo24.news, μία 23χρονη μήνυσε 32χρονο κατηγορώντας τον ότι άσκησε σωματική βία με βλάβη, (την χτύπησε παντού στο σώμα προξενώντας τραύματα) ενώ προέβη και σε απειλές εναντίον της.

Όπως υποστήριξε, το περιστατικό έλαβε χώρα τις νυχτερινές ώρες και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ η ίδια επέστρεφε στο σπίτι της από βραδινή διασκέδαση. Και ο δράστης φαίνεται ότι της είχε στήσει… καρτέρι.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά 54χρονη η οποία κατήγγειλε τον γαμπρό της. Υπέβαλε μήνυση εναντίον του για Ενδοοικογενειακή Βία και Απειλή, πράξεις που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, έλαβαν χώρα σε αυλή παραθεριστικής κατοικίας τους, στην ανατολική Αιγιάλεια.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ