Νίνο: Οι αποκαλύψεις για τις εξαρτήσεις, το Fame Story και τη σχέση με τη Ζόζεφιν

Νίνο: Οι αποκαλύψεις για τις εξαρτήσεις, το Fame Story και τη σχέση με τη Ζόζεφιν

«Δεν είχα ποτέ επαφή με ναρκωτικές ουσίες, ούτε αλκοόλ. Δεν ξέρουν ότι έχω ένα θέμα που είναι trigger point, αλλά δεν θέλω να πω κάτι για αυτό», δήλωσε ο Νίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Κοινωνικη κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή του στο Fame Story, τη σχέση του με τις εξαρτήσεις αλλά και τη Ζόζεφιν.

«Πήγα στην οντισιόν του Fame Story και λέω: εντάξει σιγά μην με πάρουν στα 500 άτομα. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχουμε άλλη μια οντισιόν και λέω: δεν ξαναπάω. Τελικά πήγα και λέω: άλλη μια οντισιόν. Λέω τα τραγούδια μου και ήμουν ο τελευταίος που πήραν. Εκείνη τη στιγμή έγινα πολύ γνωστός χωρίς τραγούδια. Ο πρώτος δίσκος που βγήκε έγινε η απονομή στο Σύνταγμα», περιγράφει στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Τα ριάλιτι δεν ήταν στα high τους, ήταν το πρώτο! Παραδέχομαι αυτούς που σηκώνονται από βουτιά στην μαύρη τρύπα. Όλα τα άλλα μπορεί να είναι τύχη, ο γνωστός του γνωστού. Παραδέχομαι αυτόν που έπεσε, διαλύθηκε, μπήκε μέσα στη μαύρη τρύπα και βγήκε και φώτισε πάλι!», σχολιάζει ο Νίνο.

«Στην σκηνή όταν ήμουν, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, βλέπω μια κοπέλα να τρέχει, να σπρώχνει, να πετάει πράγματα. Ανεβαίνει στην σκηνή και με δαγκώνει στο λαιμό με όλη της τη δύναμη», αφηγείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Είμαι με τη Ζόζεφιν. Είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω! Γελάμε, τραγουδάμε, μιλάμε. Οπουδήποτε και αν είσαι το σημαντικό είναι να έχεις καλή παρέα. Έχουμε πολλά κοινά, γελάμε. Γνωριζόμασταν από παλιά», εξομολογείται ο Νίνο στον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Δείτε εδώ

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ