Άρης Σερβετάλης: «Όταν αισθανόμουν αμηχανία άναβα τσιγάρο» - Τι είπε για τη συνεργασία με τη σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα

Άρης Σερβετάλης: «Όταν αισθανόμουν αμηχανία άναβα τσιγάρο» - Τι είπε για τη συνεργασία με τη σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» μίλησε ο Άρης Σερβετάλης για την παράσταση «Βατράχια» όπου πρωταγωνιστεί με τον Μιχάλη Σαράντη σε σκηνοθεσία της συζύγου του, Έφης Μπίρμπα.

Πώς είναι να συνεργάζεται ένα ζευγάρι;

«Η συνεργασία με την Έφη είναι ζητούμενο. Μας αρέσει και την επιδιώκουμε. Υπάρχουν εύκολα και δύσκολα. Το εύκολο είναι ότι μπορείς να πεις πολλά πράγματα, κατευθείαν καταλαβαίνεις τι θέλει ο άλλος και γίνονται τα πράγματα πιο γρήγορα. Η δυσκολία είναι 24 ώρες το 24ωρο είσαι ασχολείσαι με τη δουλειά. Αλλά έτσι κι αλλιώς η εργασία μας ακολουθεί και στο σπίτι όλο το 24ωρο» είπε.

«Όταν έκοψα το κάπνισμα το πρώτο που συνειδητοποίησα πόσα πράγματα μου προκαλούν αμηχανία. Με την πρώτη ευκαιρία όταν αισθανόμουν αμήχανα άναβα τσιγάρο. Αμηχανία μου φέρνουν και οι συνεντεύξεις που πρέπει να πω βαθυστόχαστα πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα» είπε. «Με χαρά θα έκανα σίριαλ αν υπήρχε κάτι που μπορούσα να συμμετέχω σε αυτό» είπε ακόμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ