Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άγνωστος τσακωμός της με τον Γιώργο Ζαμπέτα - Το τραγούδι που απέρριψε και απογείωσε η Μαρινέλλα

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άγνωστος τσακωμός της με τον Γιώργο Ζαμπέτα - Το τραγούδι που απέρριψε και απογείωσε η Μαρινέλλα

Μετά από τόσο χρόνια εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ζωή της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Όπως στο αφιέρωμα που παρουσίασε ο Πάνος Ζόγκας για την εταιρεία Καραγιάννης – Καρατζόπουλος στο περιοδικό Down Town όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως η ταινία «Το κορίτσι του λούνα παρκ» είχε αρχικά χαρακτηριστεί «ακατάλληλη». Γίνεται επίσης αναφορά στον άγνωστο καβγά της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Γιώργο Ζαμπέτα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σημειώνει ο Πάνος Ζόγκας «Η ταινία “Το κορίτσι του λούνα παρκ” αρχικά είχε χαρακτηριστεί “ακατάλληλη” από τη χούντα. Η Αλίκη, ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία που της είχε η κόρη ενός υψηλόβαθμου προσώπου του δικτατορικού καθεστώτος, καταφέρνοντας τελικά να τη μετατρέψει σε “κατάλληλη”. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει η έκτη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς».

Ο Κώστας Σπυρόπουλος νεαρός, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην αγκαλιά του, στο Λονδίνο [εικόνα] ΖΩΗ 23|07|2020 | 16:26 Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το να χαρακτηριστεί τότε μια ταινία «ακατάλληλη», και ειδικά μιας σταρ του βεληνεκούς της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ισοδυναμούσε με οικονομική καταστροφή. Σημειώνεται επίσης πως στο «Κορίτσι του Λούνα Παρκ η σταρ τσακώθηκε με τον Γιώργο Ζαμπέτα γιατί δεν της άρεσε το κομμάτι “Σταλιά σταλιά” και αρνήθηκε να το τραγουδήσει. Έκτοτε, δεν συνεργάστηκαν ποτέ ξανά οι δυο τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα του Down Town.

Το τραγούδι αυτό τελικά σφραγίστηκε με τη φωνή της Μαρινέλλας, στην οποία ο αξέχαστος μουσικός το έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη - ήταν και θυμωμένος από την «χυλόπιτα» της Αλίκης - και σημείωσε τεράστια και διαχρονική επιτυχία.

Θυμηθείτε παρακάτω το «Σταλιά – Σταλιά», το οποίο απέρριψε η Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Οι στίχοι του ανήκουν στον Διονύση Τζεφρώνη


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS