Σπάνια φωτό: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ο έφηβος Γιάννης, 36 χρόνια πριν

Σπάνια φωτό: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ο έφηβος Γιάννης, 36 χρόνια πριν

Μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τους γονείς του, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Παπαμιχαήλ πόσταρε γο γιος τους Γιάννης.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ διατηρεί στο Instagram ένα λογαριασμό με σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας του από το μεγάλο φωτογραφικό αρχείο των γονιών του. Και με κάθε ευκαιρία μοιράζεται με το κοινό σπάνια καρέ των δύο μεγάλων σταρ της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Τώρα, πόσταρε μια φωτό με τον ίδιο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον πατέρα του, από το 1984, όταν Παπαμιχήλ-Βουγιουκλάκη συνεργάστηκαν θεατρικά 10 χρόνια μετά το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα».

 

Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ και μικρός Γιάννης το 1984

«Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την "Φιλουμένα Μαρτουράνο" σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές».


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ