215.000€ για τον Survivor "γαµπρό από τα Τίρανα" - Ο Ντάνιελ Νούρκα αναδείχθηκε νικητής στον τελικό του ριάλιτι

215.000€ για τον Survivor "γαµπρό από τα Τίρανα" - Ο Ντάνιελ Νούρκα αναδείχθηκε νικητής στον τελικό του ριάλιτι

Από outsider, νικητής. ∆ιαψεύδοντας τα προγνωστικά, ο ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα αναδείχθηκε νικητής του φετινού «Survivor», του πρώτου που δεν έγινε µε ψηφοφορία κοινού αλλά µόνο µε αγωνίσµατα. Και µετά την ολοκλήρωση των αγωνισµάτων αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς του. «Είναι οι πραγµατικοί survivors της ζωής», είπε.

«Θέλω να δώσω ένα τεράστιο µπράβο στον εαυτό µου, που άντεξα», συνέχισε. Και έφυγε πλουσιότερος από το Γαλάτσι, όπου πραγµατοποιήθηκε ο τελικός, κατά 215.000 ευρώ, σύµφωνα µε τους υπολογισµούς: πέρα από το έπαθλο των 100.000 ευρώ η αµοιβή του από το παιχνίδι υπολογίζεται σε επιπλέον 115.000 ευρώ. «Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά µου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω, γιατί όλα κάποτε τελειώνουν», αποκάλυψε ο ίδιος στο «Fay’s Time».

Ντάνιελ Νούρκα: Από τους "Συμπέθερους απ' τα Τίρανα" στο Survivor

Πού τον έχουµε δει στο παρελθόν; Στην κωµωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο Mega «Συµπέθεροι απ’ τα Τίρανα». Βέβαια, όπως αποκάλυψε, το όνειρό του ήταν να γίνει «ποδοσφαιριστής. Στο λύκειο, από κάποιες παραστάσεις, άρχισα να το σκέφτοµαι. Μεγάλωσα στο Κιάτο και ήρθα στην Αθήνα στα 18. Τελειώνοντας τον στρατό έκανα µόνο υποκριτική και σπουδές».

∆εν του ήρθαν όµως όλα ρόδινα. «Μπορεί να τελείωνε η περιοδεία και να είχα δύο µήνες κενό. Σε αυτούς τους δύο µήνες µπορεί να έτρωγα τα λεφτά που είχα µαζέψει. Έπρεπε να καλύψω τη σχολή µου και τα έξοδά µου, έµπαινα στο ταµείο για να µπορώ να ζήσω µε αυτά τα λεφτά. Έλεγα ότι κάτι θα έρθει».

Από τον τελικό αποχώρησε πρώτη η νικήτρια του «Survivor» 2019 Κατερίνα ∆αλάκα, ενώ στην τελική φάση έφθασε ο Φάνης Μπολέτσης, που, όπως παραδέχθηκε, µετά το τέλος των αγωνισµάτων, έφτασε «στην πηγή αλλά δεν ήπια το νερό της νίκης».

Στoν τελικό επιβεβαιώθηκε και το τέλος της «φιλίας» των Κατερίνας ∆αλάκα - Ασηµίνας Χατζηανδρέου: «Όντως οι φιλίες στο παιχνίδι, Κατερίνα, είναι πολύ σηµαντικές για να συνεχίζεις και να έχεις ψυχολογία», είπε η σύντροφος του Χρήστου ∆άντη. Όσο για την τηλεθέαση, ήταν χαµηλή συγκριτικά µε άλλες χρονιές: Το µερίδιο διαµορφώθηκε σε 17,7% και 16,9% στο δυναµικό κοινό 18-54.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ