Σάκης Ρουβάς: Έριξε ατάκα στο The Voice για τον αδερφό του Απόστολο Ρουβά που πάει Survivor

Σάκης Ρουβάς: Έριξε ατάκα στο The Voice για τον αδερφό του Απόστολο Ρουβά που πάει Survivor

Ο Σάκης Ρουβάς: Η ατάκα στο The Voice για τον αδερφό του Απόστολο Ρουβά και το Survivor.


Σε λίγες μέρες το Survivor πρόκειται να κάνει και πάλι πρεμιέρα στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης είναι πολλά, ανάμεσά τους και αυτό του Απόστολου Ρουβά.

Ο γνωστός σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα την περασμένη σεζόν μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη» όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του σταθμού για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο τι πιο επίσημο από τα λόγια του αδερφού του.

Στον χθεσινοβραδινό τελικό του «The Voice» θέλοντας ο Σάκης Ρουβάς να αποχαιρετήσει τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, έριξε μια ιδέα, για να την ακούσει ο Αντζούν.

Μετά το ντουέτο που έκανε με το Κωνσταντίνο Αργυρό, έριξε την ιδέα, να κάνουν μια αντίστοιχη εμφάνιση με όλους του κριτές του «The Voice» σε ένα πάρτι έναρξης του «Survivor» στον Άγιο Δομίνικο.

«Λοιπόν, πάρτι έναρξης του Survivor στον Άγιο Δομίνικο, έτσι να δω και το αδερφάκι μου» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Το ‘σκασε» είπε ο Γιώργος Λιανός με τον Σάκη Ρουβά να αντιλαμβάνεται την «γκάφα» του που συμπλήρωσε για να το σώσει, «δεν είπα τίποτα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS