Σάκης Ρουβάς: Μας εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» με μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία [εικόνα]

Σάκης Ρουβάς: Μας εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» με μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία [εικόνα]

Χριστούγεννα σήμερα και τα social media έχουν γεμίσει γιορτινές φωτογραφίες, από διάσημους που στέλνουν τις ευχές τους. Ανάμεσά τους και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος περνά τις φετινές γιορτές με την οικογένειά του.

Μακριά από τις πίστες, στις οποίες συνήθιζε να βρίσκεται αυτές τις ημέρες, φέτος ο διάσημος τραγουδιστής, περνά οικογενειακές στιγμές στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους.

Ετσι, σήμερα ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την οικογένειά του, στέλνοντας τις ευχές στους διαδικτυακούς του φίλους. Σε αυτή τον βλέπουμε να ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την Κάτια Ζυγούλη, τον Αλέξανδρο, την Αναστασία, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα, φορώντας τις πυτζάμες!

«Άγιε Βασίλη, αυτά είναι τα δώρα που θέλω να έχω κάθε μέρα στη ζωή μου, για πάντα, Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία!», έγραψε στη λεζάντα ο Σάκης Ρουβάς.

https://www.instagram.com/p/CJN0OirhBSx/?utm_source=ig_embed
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ