Ο Απόστολος Ρουβάς εξηγεί πώς είναι να έχεις αδελφό τον Σάκη Ρουβά

Ο Απόστολος Ρουβάς εξηγεί πώς είναι να έχεις αδελφό τον Σάκη Ρουβά

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ένα όνομα ξεχώρισε. Ο λόγος φυσικά για τον Απόστολο Ρουβά.

Το επίθετό του δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παρερμηνείες: πρόκειται για τον αδελφό του Σάκη Ρουβά, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μαγειρεύει για τους τηλεθεατές του MEGA.

Ο γοητευτικός αδερφός του Σάκη Ρουβά με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, μίλησε στην Κάλια Καστάνη και το περιοδικό OK! για τον αδερφό του και το πως διαχειρίζεται τη δημοσιότητα.


«Σαφέστατα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός, να μην προκαλώ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έζησα όπως ήθελα. Αν ήθελα να κάνω κάτι, το έκανα. Χωρίς υπερβολές ίσως, όμως έτσι κι αλλιώς είμαι άνθρωπος του μέτρου», είπε ο Απόστολος Ρουβάς για την επιλογή του τα προηγούμενα χρόνια να απέχει από το κάδρο της δημοσιότητας.

Μιλώντας για…την ιδιότητα του «αδερφός του Ρουβά» και του πόσο εύκολο είναι να το διαχειριστεί ο Απόστολος Ρουβάς εξηγεί «Εύκολο ή δύσκολο, ήταν κάτι στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστώ. Και προσαρμόστηκα. Έμαθα να ζω με αυτό. Με τον καιρό και την πείρα – μια και ορισμένα πράματα τα βίωνα ξανά και ξανά – έμαθα να ξεχωρίζω και τις προθέσεις των ανθρώπων που με πλησίαζαν. Όσο καλή μπορεί να είναι η ετικέτα «αδερφός του Ρουβά», άλλο τόσο κακή μπορεί να γίνει. Διότι συνήθως ο κόσμος σε κρίνει πριν σε γνωρίσει».

Σχολιάζοντας το γεγονός πως οι άνθρωποι του Mega τον προσέγγισαν επειδή είδαν ένα βίντεο στο Youtube όπου μαγείρευε με την Κάτια Ζυγούλη «μακαρόνια με κιμά», ο Απόστολος Ρουβάς παραδέχεται «Επίτηδες το κάναμε – ο σκοπός μας, εξαρχής, ήταν να τρολάρουμε το τραγούδι! Και η αλήθεια ήταν πως είχε επιτυχία, αλλιώς δεν θα έκανα αυτό που κάνω τώρα».

Τέλος ο αδερφός του Σάκη Ρουβά αποκάλυψε πως και η μητέρα τους μαγειρεύει πολύ καλά. «Εχω παρουσιάσει συνταγές της και στην εκπομπή», καταλήγει.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ