Κωνσταντίνα Σωτηρίου: Η 24χρονη δασκάλα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς
Φωτογραφία: Instagram

Κωνσταντίνα Σωτηρίου: Η 24χρονη δασκάλα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς

Βαλίτσες για το Βιετνάμ, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, ετοιμάζει η 24χρονη δασκάλα Κωνσταντίνα Σωτηρίου, που εντυπωσιάζει με την ομορφιά της.

Η 24χρονη καλλονή από τις Σέρρες, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα µας στον διεθνή διαγωνισμό Miss Cosmo, μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και στο ένθετο των «Παραπολιτικών», «Secret», όπου δεν έκρυψε τη χαρά της για τη συμμετοχή της στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Η ίδια αποκάλυψε το δυνατό της σημείο, που θεωρεί ότι θα τη βοηθήσει στον διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Κωνσταντίνα Σωτηρίου: Η 24χρονη δασκάλα που σαγηνεύει με την ομορφιά της στην πασαρέλα

«Πριν από δέκα μέρες µε πήρανε τηλέφωνο από τα καλλιστεία όπου είχα συμμετάσχει το 2022 και λόγω του τίτλου µου (σ.σ.: αναπληρωματική Μις Ελλάς) κλήθηκα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε έναν διεθνή διαγωνισμό. Δέχτηκα µε χαρά. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στο Βιετνάμ, ωστόσο θα χρειαστεί νωρίτερα να πάω στο Πουέρτο Ρίκο, όπου θα γίνει η προετοιμασία µου», ανέφερε αρχικά η νεαρή δασκάλα.

«Πιστεύω ότι το δυνατό µου σημείο είναι το ύψος µου. Είμαι 1,83 και θεωρώ ότι μπορώ να ανταγωνιστώ τις άλλες κοπέλες οι οποίες θα είναι ψηλές και µε πολύ ωραίο σώμα», συνέχισε η ίδια, αποκαλύπτοντας ποιο θεωρεί πως είναι το δυνατό της σημείο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Κωνσταντίνα Σωτηρίου δήλωσε ελεύθερη και εξέφρασε την επιθυμία της να ερωτευτεί. «Είμαι ελεύθερη και θέλω να ερωτευτώ», είπε χαρακτηριστικά το εντυπωσιακό μοντέλο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ