Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα του, αφότου βρέθηκε θετικός -Τι έγραψε στα social

Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα του, αφότου βρέθηκε θετικός -Τι έγραψε στα social

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα αφού βρέθηκε θετικός στον Covid-19 τον περασμένο μήνα.

Σε μια ανάρτησή του στα social media χαρακτήρισε την κίνησή του αυτή ως «λάθος κρίς».

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Τετάρτη, ο Σέρβος παραδέχτηκε ότι συνάντησε δημοσιογράφο για μια συνέντευξη δύο ημέρες αφότου βρέθηκε θετικός στον Covid-19 στις 16 Δεκεμβρίου.

«Δέχομαι ότι έπρεπε να το επαναπρογραμματίσω», έγραψε.

Οπως αποκαλύφθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε συναντήσει δημοσιογράφο της γαλλικής L' Equipe στις 18 Δεκεμβρίου, δυο μέρες αφότου βρέθηκε θετικός, στις 16 του ίδιου μήνα.

Η αντίδραση της κυβέρνησης

Με την κοινή γνώμη στη χώρα να πιέζει λόγω των αυστηρών μέτρων που επιβάλλονται σε αυτούς για να ταξιδέψουν στην πολιτεία της Βικτόρια, αναμένεται η αντίδραση της κυβέρνησης, η οποία δεν δείχνει διάθεση να κάνει πίσω. 

Μάλιστα ρόλο στην απόφαση του Άλεξ Χοκ φαίνεται πως θα παίξει ένα συγκεκριμένο έγγραφο στο οποίο ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει δώσει ψευδή στοιχεία κατά την άφιξή του στη Μελβούρνη.

Στην ταξιδιωτική δήλωση που έκανε ο Σέρβος για την είσοδο στη χώρα, στην ερώτηση για το αν τις τελευταίες 14 ημέρες από το ταξίδι του είχε πάει σε άλλη χώρα, φέρεται να τσέκαρε το κουτάκι με το «όχι». Ωστόσο αυτό δεν ισχύει καθώς λίγες ημέρες πριν βρισκόταν στην Ισπανία για προπονήσεις, κάτι που αποδεικνύεται από αναρτήσεις του και ταξιδιωτικά έγγραφα.

YN 2022 01 12 07.59.57

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ