Τραγωδία στη Λάρισα: «Μαύρο περιβραχιόνιο» για τους Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Τραγωδία στη Λάρισα: «Μαύρο περιβραχιόνιο» για τους Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Οι 19 Έλληνες αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη (2-5/3), θα παραταχθούν με σύμβολο πένθους μετά την τραγωδία στη Λάρισα.

Η απόφαση ήταν δεδομένη και οι αθλητές του στίβου θα φορέσουν σύμβολο πένθους ύστερα από σχεδόν 4,5 χρόνια, αφού το 2018, στο Ευρωπαϊκό του Βερολίνου που είχε διεξαχθεί λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, το πένθιμο μοτίβο ήταν ίδιο. 

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

«Συγκλονισμένοι από τη σύγκρουση των δύο τρένων στην περιοχή των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, είναι τα μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.
 
Ο ΣΕΓΑΣ επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου, προκειμένου να την ενημερώσει πως η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων. Η σκέψη των ανθρώπων του ελληνικού στίβου είναι στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, καθώς κι εκείνων που αγνοούνται».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ