Σάκκαρη: Νίκη με ανατροπή έναντι της Ρότζερς και πρόκριση στον τρίτο γύρο του Indian Wells

Σάκκαρη: Νίκη με ανατροπή έναντι της Ρότζερς και πρόκριση στον τρίτο γύρο του Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να επικρατήσει έναντι της Σέλμπι Ρότζερς, παρά το κακό της ξεκίνημα, κάνοντας την ανατροπή με 2-1 σετ (2-6, 6-4, 6-0) και παίρνοντας την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Η Μαρία δεν είχε την εκκίνηση που θα ήθελε στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση, βλέποντας την Αμερικανίδα να της παίρνει το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 6-2.

Ωστόσο, αυτό δεν την πτόησε και βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην πρόκριση.

Το δεύτερο σετ ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστικό. Η Ρότζερς έκανε το μπρέικ για το 2-1, όμως η απάντηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ήταν άμεση για το 2-2.

Η αντίπαλος της Σάκκαρη είχε την ευκαιρία της για άλλο ένα μπρέικ στο 4-4, αλλά και πάλι η 27χρονη έδειξε την ποιότητά της, ανατρέποντας τα δεδομένα και φτάνοντας στο 6-4 για το 1-1.

Μάλιστα, η Μαρία στο τρίτο και τελευταίο σετ διέλυσε την αντίπαλό της με 6-0, ολοκληρώνοντας έτσι με άνετο τρόπο ένα δύσκολο ματς και μια μεγάλη ανατροπή για την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Την Κυριακή (12/3) θα έρθει αντιμέτωπη με την Ανχελίνα Καλίνινα από την Ουκρανία, για μια θέση στη φάση των «16».

Η Καλίνινα είχε αποκλείσει νωρίτερα την Λίντα Φρουχίτοβα, με 4-6, 6-4, 7-5.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ