Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη παίζουν ρακέτες στην παραλία -«Προετοιμασία για το Τόκιο» [βίντεο]

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη παίζουν ρακέτες στην παραλία -«Προετοιμασία για το Τόκιο» [βίντεο]

Μπορεί η Μαρία Σάκκαρη να ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στο Wimbledon, όμως κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων. Η τενίστρια αποκλείστηκε από τον β' γύρο όμως η συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2021 επικυρώθηκε και τυπικά και στο πλευρό της σε όλη αυτή την προσπάθεια έχει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Οπως αποκάλυψε το iefimerida, η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες με τον γιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, και πλέον μοιράζονται πολλές στιγμές τους στα social media.

To ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα σε παραλία και έπαιξαν μαζί ρακέτες γράφοντας χαρακτηριστικά «Προετοιμασία για το Τόκιο».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Αντώνη Σρόιτερ η Μαρία Σάκκαρη είχε αποκαλύψει: «Ούτε εκείνος ούτε εγώ έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για εκείνον για ώρες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος», συμπλήρωσε λέγοντας πως παίζει πολύ ωραίο τένις και έχει πολύ καλό σερβίς.

Δείτε τη Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να παίζουν ρακέτες:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ