Γαλλία: Ο Εμανουέλ Μακρόν παρηγόρησε τον Κιλιάν Εμπαπέ - Πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με 8 γκολ

Γαλλία: Ο Εμανουέλ Μακρόν παρηγόρησε τον Κιλιάν Εμπαπέ - Πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με 8 γκολ

Δεν θέλει ρώτημα πόσα πράγματα είχε ποντάρει ο Κιλιάν Εμπαπέ σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ήταν το δεύτερο διαδοχικό, θα το κέρδιζε ως ο αναμφισβήτητος ηγέτης αυτής της ομάδας, θα το έκανε απέναντι στο συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο η σχέση του δεν είναι και η πιο ευχάριστη, θα έγραφε Ιστορία πριν καν κλείσει τα 24 του. 


Το έκανε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Χατ τρικ σε τελικό Παγκόσμιου Κυπέλλου, με το οποίο έφτασε τα 8 γκολ στη διοργάνωση, όσα ο Ρονάλντο για τη Βραζιλία το 2002, ο δεύτερος μόλις που το κάνει σε τέτοιο παιχνίδι, μετά τον Τζεφ Χαρστ το 1966, ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία σε τελικούς με 4 γκολ, ένα πάνω από τον Πελέ, τον Βαβά και τον Χαρστ. Έχει συνολικά 12 γκολ σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, ένα λιγότερο από όσα έβαλε ο Μέσι σε πέντε και ακριβώς τα ίδια με εκείνα του Πελέ σε τέσσερα. 

Στον Εμπαπέ, βεβαίως, δεν κάνουν αυτήν την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, αυτά τα ρεκόρ. Δεν του λέει κάτι ούτε το Χρυσό Παπούτσι, το οποίο πήρε ως πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Επίσης, δεν φάνηκε να συγκινείται από την παραμυθία του Προέδρου της Γαλλίας μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Ο Εμανουέλ Μακρόν, που προσπάθησε να τον παρηγορήσει, ήταν εκείνος που τον κάλεσε στο τηλέφωνο προκειμένου να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.  

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ