Το Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη: Υπερπαραγωγή με Σταλόνε, Φοξ και Στέιθαμ

Το Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη: Υπερπαραγωγή με Σταλόνε, Φοξ και Στέιθαμ

Μετά τα επιτυχημένα γυρίσματα του «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας, η Millennium Films επέλεξε τη Θεσσαλονίκη και για τα γυρίσματα της τέταρτης κατά σειρά ταινίας δράσης που έγραψε ο Σιλβέστερ Σταλόνε, «Οι Αναλώσιμοι», η οποία έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο box office.

Τα γυρίσματα της χολιγουντιανής υπερπαραγωγής «Οι Αναλώσιμοι 4» προγραμματίζεται να ξεκινήσουν στα τέλη Οκτωβρίου και σ’ αυτή θα πρωταγωνιστεί πλειάδα αστέρων της μεγάλης οθόνης. Την πόλη θα επισκεφθεί φυσικά και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος άλλωστε έχει και το βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά των ταινιών.

Στη Θεσσαλονίκη συνεργείο από το Λονδίνο

Όπως είπε στη Voria.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης, ήδη βρίσκεται στην πόλη ένα συνεργείο από το Λονδίνο για τα special effects και τις ειδικές σκηνές: «Έχουν στήσει στη Θέρμη ένα τεράστιο πλατό και φτιάχνουν αυτή τη στιγμή μία πολεμική φρεγάτα 100 επί 30, για να γυρίσουν μία πολύ μεγάλη σκηνή δράσης. Και μετά τις 20 του μήνα περιμένουμε τον Άντι Γκαρσία, τον Τζέισον Στέιθαμ, τη Μέγκαν Φοξ, τον 50 Cent, τον Ντολφ Λούνγκρεν και μια πλειάδα άλλων ηθοποιών».

Ο κ. Κουάνης ανέφερε ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να μη γίνουν γυρίσματα μέσα στην πόλη, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να χρειαστεί και πρόσθεσε πως η ταινία εκτιμάται ότι θα τελειώσει στα μέσα με τέλη Νοεμβρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ