The Expendables 4: Παρέλαση χολιγουντιανών αστέρων στη Θεσσαλονίκη - Αρχίζουν σήμερα τα γυρίσματα

The Expendables 4: Παρέλαση χολιγουντιανών αστέρων στη Θεσσαλονίκη - Αρχίζουν σήμερα τα γυρίσματα

Παρέλαση αστέρων του Χόλιγουντ θα γίνεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες στην Θεσσαλονίκη καθώς ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας Expendables 4.

Από σήμερα λοιπόν, ο Τζέισον Στέιθαμ, ο ‘Αντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φόξ, ο 50 Cent και ο Ταϊλανδός σπεσιαλίστας των πολεμικών τεχνών Τόνι Τζα θα βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα δίνοντας χολιγουντιανή λάμψη στη συμπρωτεύουσα.

Όπως έγινε και με τα γυρίσματα του Second Unit τις ημέρες που μας πέρασαν, θα χρησιμοποιηθεί ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης αλλά και ο βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα δυτικά.

O δημιουργός της σειράς των συγκεκριμένων ταινιών, Σιλβέστερ Σταλόνε, έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα των σκηνών του στο Λονδίνο και μάλιστα ανακοίνωσε πως μετά τους «The Expendables 4» δεν θα συμμετέχει σε νέες ταινίες του franchise ως Μπάρνει Ρος με τον Τζέισον Στέιθαμ να αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο.

Για την παραγωγή στα πλατό των «Expendables 4» στη χώρα μας, θα χρησιμοποιηθεί εξοπλισμός από τον ελληνικό στρατό, μια πρακτική πουσυνηθίζεται σε παρόμοια γυρίσματα.

Έτσι, στην ταινία, που προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες το 2022, οι Έλληνες θεατές θα δουν οχήματα που θα τους είναι γνώριμα από τον καιρό της στρατιωτικής τους θητείας.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Σκοτ Γόου, ενώ στις προηγούμενες ταινίες «The Expendables» έχουν στο παρελθόν συμμετάσχει οι 'Αρνολντ Σβάρτσενεγκερ, Τζέτ Λι, Μπρούς Γουίλις, Τέρι Κρου, Ζαν Κλόντ Βαν Νταμ, Χάρισον Φόρντ, Γουέσλι Σνάιπς, Αντόνιο Μπαντέρας, Μίκι Ρούρκ, Μελ Γκίπσον, Τσάκ Νόρις, Ντόλφ Λούντγκρεν αλλά και πολλοί άλλοι μεγάλοι αστέρες ταινιών δράσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ