Εκρέμ Ιμάμογλου: Στην Αθήνα ο Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης - Ξεκίνησε η συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη

Εκρέμ Ιμάμογλου: Στην Αθήνα ο Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης - Ξεκίνησε η συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη, επίσημη επίσκεψη ανταποδοτικού χαρακτήρα από σήμερα στην Αθήνα, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Κώστα Μπακογιάννη.

Τον κ. Ιμάμογλου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών υποδέχθηκε ο κ. Μπακογιάννης. Μετά τις συνομιλίες των δύο δημάρχων θα ακολουθούσουν κοινές δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 13:00, οι δύο δήμαρχοι θα επισκεφθούν το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα γίνουν δεκτοί σε συνάντηση διάρκειας μισής ώρας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Το απόγευμα, ο δήμαρχος Αθηναίων θα συνοδεύσει τον κ. Ιμάμογλου σε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, ενώ στις 21:00 θα επισκεφθούν το Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση Monica Bellucci, Maria Callas: Letters and Memories.

Στο πλαίσιο της ξενάγησης του δημάρχου Κωνσταντινούπολης στην Αθήνα, αύριο Τετάρτη στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά, ενώ στη συνέχεια ο κ. Ιμάμογλου θα επισκεφθεί -συνοδεία του δημάρχου Αθηναίων- την περιοχή της πλατείας Συντάγματος και το Ζάππειο, προκειμένου να δουν τα έργα αστικής ανάπλασης που πραγματοποιούνται στην περιοχή. Στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην έκθεση «Portals» του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, στη Λένορμαν, ενώ ο κ. Ιμάμογλου θα αναχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης για την Κωνσταντινούπολη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS