Σκέρτσος : Ο Μητσοτάκης είναι νέο υπόδειγμα ηγέτη που επιβραβεύτηκε στην κάλπη - Υπηρετήσαμε ένα άλλο επίπεδο πολιτικής

Σκέρτσος : Ο Μητσοτάκης είναι νέο υπόδειγμα ηγέτη που επιβραβεύτηκε στην κάλπη - Υπηρετήσαμε ένα άλλο επίπεδο πολιτικής

«Υπηρετήσαμε ένα άλλο επίπεδο πολιτικής», δήλωσε στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

Είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι νέο υπόδειγμα ηγέτη που επιβραβεύτηκε στην κάλπη, ενώ ανέφερε πως η νίκη της ΝΔ οφείλεται στην συνέπεια, την ειλικρίνεια και την αντίληψη ευρύτερων συναινέσεων.

Σε ότι αφορά τις αιτιάσεις περί πανίσχυρου και ανεξέλεγκτου πρωθυπουργού, έκανε λόγο για ψευτοεπιχείρημα από την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ να αρθρώσουν ένα πολιτικό λόγο

Επισήμανε πως μια κυβέρνηση 153 βουλευτών θα είναι μια αδύναμη κυβέρνηση και ζήτησε μια ασφαλή αυτοδυναμία.

Για τον Νίκο Ανδρουλάκη ανέφερε πως ακολουθεί την ίδια ισοπεδωτική ανάλυση των πραγμάτων που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχουν καταλάβει τι είδους αντιπολίτευση θέλει η κοινωνία.

Είπε πως οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από κανέναν ιδεολογικό καθοδηγητή και πως πρέπει να ακούσουμε πολύ καλύτερα τι μας λέει η κοινωνία, ζητώντας να γίνει ουσιαστική κριτική ενώ έκανε λόγο για ελιτισμό από την αριστερή πλευρά.

Είπε πως ο πρωθυπουργός έχει το μοναδικό προνόμιο να μας αξιολογεί όλους, επαναλαμβάνοντας πως η κάλπη είναι άδεια και πως κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να αράξει. Επισήμανε πως το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδέες του.

Για τον σχηματισμό ανεξάρτητων βουλευτών με το οποίο θα κατέβει ο Ηλίας Κασιδιάρης, είπε πως δεν νοείται συνδυασμός σε επίπεδο επικράτειας και το θέμα θα κρίνει ο Άρειος Πάγος.

Ανέφερε πως στα θετικά μηνύματα της κάλπης είναι η ψήφος των νέων, η ψήφος των γυναικών και η αύξηση της συμμετοχής των πολιτών, λέγοντας πως πως χρειαζόμαστε μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση

Τόνισε πως Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης μοιάζουν όλο και περισσότερο, σημειώνοντας πως η χώρα για να πάει μπροστά θέλει μια αυτοδύναμη σταθερή κυβέρνηση.

Προανήγγειλε αλλαγές στο σύστημα υγείας της χώρας, λέγοντας ότι θα δημιουργηθούν 156 κέντρα υγείας ενώ ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ερωτηθείς τι θα αλλάξει στο επιτελικό κράτος, είπε ότι πάσχει από την έλλειψη θεσμικής συνέχειας ενώ είπε πως η διοίκηση έχει συνέχεια.

Σε ότι αφορά το σιδηρόδρομο έκανε λόγο για διαχρονικές ευθύνες. Είπε πως η Ελλάδα θέλει το διάλογο με την Τουρκία, ενώ τόνισε πως σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον οποίο θα επιβεβαιώσει την βούληση του για μια καλή γειτονία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ