Πελώνη για συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν: Είμαστε ένα βήμα παραπέρα μετά το Βίλνιους - Προέχει να διατηρηθεί η ηρεμία

Πελώνη για συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν: Είμαστε ένα βήμα παραπέρα μετά το Βίλνιους - Προέχει να διατηρηθεί η ηρεμία

«Είμαστε ένα βήμα παραπέρα μετά το Βίλνιους και προέχει να διατηρηθεί η ηρεμία», δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 η Aριστοτελία Πελώνη, σύμβουλος Διεθνούς Πολιτικής και Δημόσιας Διπλωματίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως ανέφερε, στόχος είναι μια κανονικότητα και μια κανονικοποίηση των σχέσεων, σε επαφές σε όλα τα επίπεδα και σε συνεργασία, όπου υπάρχουν πεδία συνεργασίας.

Η κ. Πελώνη τόνισε ότι στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαιώθηκε η θετική ατμόσφαιρα στις σχέσεις των δυο χωρών και η βούληση και των δυο να διατηρηθεί αυτή η ατμόσφαιρα και να επαναβεβαιωθεί ο οδικός χάρτης.

Ακόμα, υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός στη σημερινή ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ θα εστιάσει στην κλιματική κρίση που είναι ένα θέμα, το οποίο απασχολεί όλες τις χώρες της Μεσογείου, κάτι που φάνηκε με τον πιο δραματικό τρόπο αυτό το καλοκαίρι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ