Οικονόμου για Ανδρουλάκη: Πολιτικό θράσος να μεταθέτει στη ΝΔ τις αποκαλύψεις για Καϊλή -Υπήρξαν στενοί πολιτικοί φίλοι

Οικονόμου για Ανδρουλάκη: Πολιτικό θράσος να μεταθέτει στη ΝΔ τις αποκαλύψεις για Καϊλή -Υπήρξαν στενοί πολιτικοί φίλοι

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, έκανε δηλώσεις για τις τοποθετήσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με το σκάνδαλο, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται η Εύα Καϊλή.

Για πολιτικό θράσος που ξεπερνά κάθε όριο, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, αναφορικά με την υπόθεση διαφθοράς που εμπλέκει την Εύα Καϊλή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει ότι ο Νίκος Ανδρουλακης, «επιχειρεί να μεταθέσει ένα ηθικό, πολιτικό και νομικό ζήτημα της παράταξής του. Είναι αδιανόητο να υποστηρίζει ότι οι αποκαλύψεις για την κ. Εύα Καϊλή, μια ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, δεν βαρύνουν -με την όποια ηθική, πολιτική και νομική σκιά- τον ίδιον και το κόμμα του, αλλά τη ΝΔ!».

«Δεν γνωρίζουμε εάν ο κ. Ανδρουλάκης είχε αποφασίσει από τον Σεπτέμβριο - όπως δηλώνει τώρα - να μην εντάξει την κ. Καϊλή στο ευρωψηφοδέλτιο των εκλογών του 2024, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν το είπε τον Σεπτέμβριο, αλλά μόλις σήμερα, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις και την έρευνα για ένα μείζον σκάνδαλο διαφθοράς που πλήττει τους Ευρωσοσιαλιστές: την πολιτική παράταξη στην οποία ανήκει ο ίδιος και το κόμμα του», σημειώνει στη συνέχεια ο Γιάννης Οικονόμου.

Στην ανακοίνωσή του ο κ Οικονόμου μιλά για εξαιρετικά δύσκολη θέση που βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «όσα λέει είναι προφάσεις εν αμαρτίαις και δεν μπορεί να παριστάνει ούτε τον Πόντιο Πιλάτο, ούτε τον κήνσορα περί πολιτικής ηθικής. Όταν μάλιστα οι αποκαλύψεις αυτές φέρνουν στην μνήμη όλων μας τις πλέον κακές στιγμές του ΠΑΣΟΚ, που οδήγησαν στη φυλακή κορυφαία στελέχη του. Δεν έχουμε υποστεί λοβοτομή σε αυτόν τον τόπο. Αρκετά πια με την υποκρισία».

«Η υπόθεση της κας Καϊλή είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και την τελική της κατάληξη δεν την γνωρίζουμε. Εκείνο όμως που όλοι γνωρίζουμε είναι ότι υπήρξε επί πολλά χρόνια στενά συνδεδεμένη πολιτικά με τον κ. Ανδρουλάκη. Συνεργάζονται από το 2014, οπότε εξελέγησαν κι οι δυο τους ευρωβουλευτές. Υπήρξαν στενοί πολιτικοί φίλοι. Συμπορεύτηκαν ακόμη και στο εσωκομματικό πεδίο, όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης διεκδίκησε την ηγεσία κόντρα στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά. Κατανοούμε τη δύσκολη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά του συνιστούμε ψυχραιμία.

Η τακτική της λάσπης και η στρατηγική του να γίνει παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα του λύσει το σοβαρό πολιτικό του πρόβλημα. Ούτε η διαγραφή παλαιότερων αναρτήσεών του στα κοινωνικά δίκτυα», καταλήγει ο Γιάννης Οικονόμου.

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2023 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS