Κασσελάκης: Πότε παρουσιάζεται στον στρατό και πόσο θα διαρκέσει η θητεία του

Κασσελάκης: Πότε παρουσιάζεται στον στρατό και πόσο θα διαρκέσει η θητεία του

O Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι είναι έτομος να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

Πότε παρουσιάζεται

Ο κ. Κασσελάκης πιθανότατα θα παρουσιαστεί μέσα στον Νοέμβριο. Ο νόμος προβλέπει ότι όσοι είναι άνω των 33 ετών και είναι κάτοικοι του εξωτερικού,μετά τη διακοπή της αναβολής τους μπορούν να παρουσιαστούν όποτε θέλουν χωρίς χρειάζεται να καταταχθούν με την πρόσκληση της ΕΣΣΟ τους.

Πόσο θα υπηρετήσει

Η θητεία κανονικά διαρκεί έξι μήνες, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να υπηρετήσουν μόνο για 20 μέρες και να εξαγοράσουν την υπόλοιπη θητεία τους, δηλαδή πέντε μήνες και 10 μέρες με 4.320 ευρώ, κάτι που θα κάνει και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Επιθυμία για θητεία στην παραμεθώριο

Όσον αφορά την επιθυμία του να υπηρετήσει στη παραμεθώριο, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές οι κατηγορίες εφέδρων παρουσιάζονται σε κέντρα εκπαίδευσης πέριξ της Αττικής και δεν προβλέπεται μετάθεση, καθώς στο χρονικό διάστημα των 20 ημερών ίσα ίσα που περιλαμβάνονται η βασική εκπαίδευση και η ορκομωσία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ