«Πυρά» Χατζηδάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Ζημιώνουν την Ελλάδα, την κοινωνία και τον εαυτό τους αλλά συνεχίζουν

«Πυρά» Χατζηδάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Ζημιώνουν την Ελλάδα, την κοινωνία και τον εαυτό τους αλλά συνεχίζουν

«Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Κωστής Χατζηδάκης, για την αντιπολιτευτική του τακτική το τελευταίο διάστημα.Μιλώντας στο Θέμα 104,6, ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε μια ευρωπαϊκή χώρα. «Τις τελευταίες ημέρες ζούμε πράγματα που εκπλήσσουν κάθε καλόπιστο. Η αξιωματική αντιπολίτευση στηρίζει έναν κατά συρροή δολοφόνο, στην υπόθεση Λιγνάδη ήθελαν να βγάλουν τον πρωθυπουργό παιδεραστή και τώρα συμπαρίσταται με μπαχαλάκηδες», υπογράμμισε.


Παράλληλα, ο Κωστής Χατζηδάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι λειτουργεί με «μια κυνική και κακιασμένη λογική», η οποία είναι εκτός ελέγχου. Τόνισε, δε, ότι αυτό προκαλεί ζημιά στην ίδια την αξιωματική αντιπολίτευση και αυτό, όπως είπε, φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις που γίνονται το τελευταία διάστημα. Οι μισοί οπαδοί, όπως τόνισε, είναι απέναντι σε αυτά που κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση. «Ζημιώνουν την Ελλάδα, την κοινωνία και τον εαυτό τους αλλά συνεχίζουν», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ζήτημα της αστυνομικής βίας που παρατηρήθηκε στη Νέα Σμύρνη, ο Κωστής Χατζηδάκης υπογράμμισε ότι «ένας αστυνομικός υπερέβη τα εσκαμμένα και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Προφανώς η αστυνομία δεν μπορεί να ξεπερνά τα όρια. Αυτός όμως δεν είναι λόγος να οδηγηθούμε στο άλλο άκρο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ