Τουρκικά ΜΜΕ: Με εκνευρισμό και ανησυχία υποδέχθηκαν την ανακοίνωση Μητσοτάκη για επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ν.μ

Τουρκικά ΜΜΕ: Με εκνευρισμό και ανησυχία υποδέχθηκαν την ανακοίνωση Μητσοτάκη για επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ν.μ

Με δυσθυμία, ανησυχία και εκνευρισμό υποδέχθηκαν τα τουρκικά ΜΜΕ την ανακοίνωση του Ελληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης προς Δυσμάς.

Λίγη ώρα μετά την ιστορική ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής όπου δήλωσε ότι «η Ελλάδα μεγαλώνει» και πως άμεσα η κυβέρνηση θα φέρει νομοσχέδιο για επέκταση από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια της αιγιαλίτιδας ζώνης από τους Οθωνούς μέχρι το ακρωτήριο Ταίναρο, τα ΜΜΕ της Τουρκίας πήραν... φωτιά.

Δείτε μερικούς ενδεικτικούς τίτλους από τουρκικά ΜΜΕ

Χουριέτ: «Έκτακτη είδηση: Δήλωση από τον Έλληνα πρωθυπουργό που θα κλιμακώσει την ένταση»

Τζουμχιουριέτ: «Δήλωση-σκάνδαλο από τον Έλληνα πρωθυπουργό Μητσοτάκη για την υφαλοκρηπίδα»

Ακσαμ: «Καινούρια πρόκληση από την Ελλάδα: Σχεδιάζουν να επεκτείνουν τα χωρικά ύδατα στο Ιόνιο στα 12 μίλια» αναφέρει η Ακσάμ.

Α HBR: «Απόφαση σκάνδαλο από τον Έλληνα πρωθυπουργό». Εχει επίσης σχόλιο του εμπειρογνώμονα Αμπντουλάχ Αγάρ, που κάνει λόγο για «αιτία πολέμου».

Γενί Σαφάκ: «Η Ελλάδα επιβάλλει τις κατοχικές της θέσεις στην ΕΕ: Είμαστε ο εγγυητής των συμφερόντων σας» γράφει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Γενί Σαφάκ.

TELE1: «Νέα κίνηση από την Ελλάδα που θα θερμάνει τα νερά της ανατολικής Μεσογείου»

NTV: «Η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στο Ιόνιο Πέλαγος»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ