Τουρκία: «Ελλάδα βάλε μυαλό» - Οι απειλές Ερντογάν έγιναν πρωτοσέλιδο στον τουρκικό Τύπο

Τουρκία: «Ελλάδα βάλε μυαλό» - Οι απειλές Ερντογάν έγιναν πρωτοσέλιδο στον τουρκικό Τύπο

Στα σημερινά πρωτοσέλιδα του φιλοκυβερνητικού τύπου της Τουρκίας δεσπόζουν οι συνεχείς απειλές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Ερντογάν από τη Σμύρνη, όπου βρέθηκε για την αποβατική άσκηση EFES, εξαπέλυσε απειλές κατά της Ελλάδας.

«Αποστρατιωτικοποιήστε τα νησιά. Δεν κάνω πλάκα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν κάνω πλάκα», είναι σήμερα ο τίτλος της εφημερίδας Hurriyet, που σημειώνει : «Πολύ σκληρή προειδοποίηση από τον Ερντογάν στην Ελλάδα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, προειδοποίησε με πολύ σκληρά λόγια την Ελλάδα που κατά παράβαση των συμφωνιών εξόπλισε τα νησιά της στο Αιγαίο: Δεν κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρά, βάλε μυαλό».

Ακόμα, η εφημερίδα επισημαίνει πως η αντιπολίτευση στην Ελλάδα μιλάει για ειρήνη.

«Την ώρα που φτάνουν αλλεπάλληλες αντιτουρκικές δηλώσεις από την ελληνική κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργός και ηγέτης της αντιπολίτευσης έδωσε μήνυμα ειρήνης», αναφέρεται.

Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα Sabah υπογραμμίζει πως «ο Πρόεδρος Ερντογάν προειδοποίησε την Ελλάδα που εξοπλίζει τα νησιά: Συμμαζέψου και μείνε μακριά από όνειρα που όπως ακριβώς έγινε πριν από ένα αιώνα, θα καταλήξεις μετανιώσεις για αυτά».

Η εφημερίδα Turkiye κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, γράφοντας: «Ο αρχιστράτηγος έβαλε τη στολή του και προειδοποίησε τελευταία φορά την Αθήνα : Ελλάδα βάλε μυαλό».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες ασχολούνται περισσότερο με την κακή οικονομική κατάσταση της Τουρκίας και όχι με τις απειλές Ερντογάν κατά της Ελλάδας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS